• 瀏覽: 5,464
  • 回覆: 35
台灣「九合一選舉」投票結束並陸續公布點票數麨,台北市市長選情持續拉鋸,國民黨蔣萬安暫時以40萬多票領先,民進黨候選人陳時中目前獲得37

大話精 Clock Chan 終於肯認衰!

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 後蔣萬安逾3萬票-民進黨陳時中承認落敗

逆時鐘 😆

菜英文表示 : 你們不矣軚灣 你們不支持軚灣民主 我生氣了

唔夠票咪較正回歸,較到自己夠票咪得囉

引用:
原帖由 snooboy 於 2022-11-26 20:45 發表
逆時鐘 😆
時鐘 : 投時鐘便即是投菜英文 暗示係菜英文傀儡

好應該喇, 上屆台北巿長選舉居然一邊點票一邊投票, d人睇住點票情況去投票, 結果令到丁守中只輸一點點給柯P, 好多當時綠龜選民就係放棄自己友去投柯P的, 台北欠國民黨一次巿長的

引用:
原帖由 gakoduck 於 2022-11-26 20:50 發表
點樣較

點解時鐘唔用「校正回歸」呢?校正回歸一出的話,肯定當選添啦,之後仲可以封存選票30年,唔比人覆核選票呢!

引用:
原帖由 gakoduck 於 2022-11-26 20:50 發表
時鐘 : 人妻的手很滑, 很好拖 做埋屎長打電話給人妻約談老公升職事宜 可惜落選

選舉失敗,可以回去繼續攬女

蔣家又回歸政治舞台。

唔講捉咗幾隻曱甴偷選票被捕😂🤣😂🤣

替黃珊珊可惜
佢應該最適合做台北市長

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-26 20:54 發表

點樣較
Turn back the clock逆時鐘 時間倒數到夠票便停鐘 後面票唔計   逆時鐘數票 可能1:0票 當選屎長

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-11-26 20:47 發表
菜英文表示 : 你們不矣軚灣 你們不支持軚灣民主 我生氣了
豬欺菜收皮了

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]