• 瀏覽: 6,520
  • 回覆: 33
+3
廣東省廣州市新冠疫情持續嚴峻,其中正實施社會面防控措施的海珠區,自周六(26日)上午10時起強化西部非管控區社會面疫情防...

一場 傷風咳 搞到大陸人民咁樣 真係淒涼 , 核酸 公司真係收錢收到手軟。 😅 大陸咁先進幾時先發明到第十代疫苗對付肺炎 ?

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnnews/20221126/mobile/bkn-20221126100020659-1126_00952_001.html

提示: 違規內容已被屏蔽
大陸爆到7彩,動態都train唔到ning啊

有間核酸公司做假
可能確診人數失準

北京有無核酸做假
人醒目
核酸之前快測驗一驗先

很暖心呢 要感恩呢
絕不學洋鬼子那套

共產黨管治的特色生活.

開頭香討有班茂利話大陸封區係好有人性化,封完A區跟住封B區,逐區封,每區只封三、四日,令到市面上仍然繼續有正常經驗活動,依家同時封幾區,班茂利即係潛晒水!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-26 18:54 發表
開頭香討有班茂利話大陸封區係好有人性化,封完A區跟住封B區,逐區封,每區只封三、四日,令到市面上仍然繼續有正常經驗活動,依家同時封幾區,班茂利即係潛晒水!
不是封幾日
3日5日再陽再繼續封
封幾個月都有

所以市民話政府無信用
就算解封完幾小時再封

急住做冬前發生 

引用:
原帖由 HEGSWF 於 2022-11-26 19:45 發表
很暖心呢 要感恩呢
絕不學洋鬼子那套
日日去核宣 報答 國家

廣州真係多災多難。
領導快醒覺

引用:
原帖由 ChinaVirus2019 於 2022-11-26 19:44 發表
大陸爆到7彩,動態都train唔到ning啊
一定得,有信心,而家大量加建方倉,中國速度世界第一,應該搵肥媽做代言人,不要被小老美抹黑成功

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-26 19:54 發表
佢哋可能上唔到網翻唔到牆,出而全是假新聞要防止謠言

引用:
原帖由 powerantivirus 於 2022-11-26 19:45 發表
有間核酸公司做假
可能確診人數失準

北京有無核酸做假
人醒目
核酸之前快測驗一驗先
喺微博睇到
有大白係陽性架
被小區居民做核酸時發現條友紅碼
即係大陸爆呢波係人為

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-26 19:24 發表
廣東省廣州市新冠疫情持續嚴峻,其中正實施社會面防控措施的海珠區,自周六(26日)上午10時起強化西部非管控區社會面疫情防...

一場 傷風咳 搞到大陸人民 ...
傷風咳?李家超急急腳去攞抗病毒藥。
批判的武器不能代替武器的批判

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]