• 瀏覽: 6,260
  • 回覆: 22
近日網上流傳一段疑似本地飲食界名人捉姦片,當場斷正索爆老婆與男子偷食成為全城熱話,片中女主角瘋傳係KOL Alva,而有

偷拍有罪,強拍點解唔使坐監證據確鑿,希望警察盡快拉人

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 1124_00862_001.html

大戰完,條女好似好攰,被綠公扯被捉間都可以柄埋再訓過😂🤣😂🤣

又係黑色鮑

都唔似捉奸
又無棍 又無繩 🔧😬

究竟邊度有片睇啫?  網上搵唔到............

十夜來未相見,誰人大膽將他勾引夜半痴纏

引用:
原帖由 bestwin61 於 2022-11-26 13:52 發表
又係黑色鮑
毛髮稀疏

好濃密

引用:
原帖由 天下唯一 於 2022-11-26 14:09 發表
好濃密
邊度睇到呀?

冇片睇好難評論!

嚴重侵犯私隱,香港法治完全崩潰,警方應主動調查,唔係食,花生

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-26 13:58 發表
都唔似捉奸
又無棍 又無繩 🔧😬
捉咩奸,一早分了手,只係冇換鎖,根本就侵犯私隱

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-26 15:52 發表

捉咩奸,一早分了手,只係冇換鎖,根本就侵犯私隱
你又知佢d一早分左手,只係個女人一面之詞?

如果分左手,仲賴死係前男友屋企做咩,自稱同男友分開一個月,咁快搵到新男朋友,仲要帶番前男友屋企,係前男友張床扑野,係呢種無羞恥心嘅女人先做得出,出得來行,預左要還,臭味💩相投

賤人連酒店錢都慳埋,垃圾不如

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-26 15:49 發表
嚴重侵犯私隱,香港法治完全崩潰,警方應主動調查,唔係食,花生
條cheap精賴死係前男友屋企,日日影埋d著情趣內衣相,嘩眾取寵,不如去拍四仔,搵得仲多呀,世風日下,整容怪,p圖p到面目全非,想靠假相假樣除衫褲做網紅,博咩?

呢種無道德底線嘅cheap女人,值得人同情?

有冇侵犯私隱,警察會做野,大家淨係睇到條女成日除衫褲影埋d不知所謂嘅相,居心叵測,道德敗壞,無好下場

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2022-11-26 14:08 發表

毛髮稀疏
稀有品種

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]