• 瀏覽: 123,418
  • 回覆: 768
  • 追帖: 2
+12
千奇咪死返黎搶我地班正常人嘅資源呀,正蝗蟲!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-26 05:57 發表
【本報訊】大多人移民都會「三軍未動,糧草先行」,要移民,錢就是「王道」。惟以往港人移民英國需要約200萬英鎊,相當於1,890萬港元。環凱國際移民顧問張家禧指出,移居英國的港人中,較富有與收入較少的人士比例約各佔一半。

即係啲根本未夠料移民既,去英國做使晒啲錢,之後死死氣返香港?

BNO 移民傻人多,英國日日賺。

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/移英-年未夠-港人已回流-214500613.html
係condom嘅一世都唔會變, 都係鍾意比人用完即棄.

引用:
原帖由 gordonking 於 2022-11-26 08:16 發表
儍L咗!班友仔話係走難逃離香港㗎!!為報效祖國,應該保留有用身軀,去烏克蘭做人肉盾牌,抵擋暴政!到贏咗俄羅斯之後,再帶美軍光復香港!
俄羅斯烏克蘭戰場完全一隻曱甴都冇
好鬼失望
咁多僱傭兵竟然一只都冇
完全笠曬水

引用:
原帖由 你大海上的樹 於 2022-11-26 08:00 發表

邊有咁仆街,又返去奶共呀
,死係英國,都唔好咁無面呀
來生不做香港人,咁快當自己投咗胎?

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-26 05:57 發表
【本報訊】大多人移民都會「三軍未動,糧草先行」,要移民,錢就是「王道」。惟以往港人移民英國需要約200萬英鎊,相當於1,890萬港元。環凱國際移民顧問張家禧指出,移居英國的港人中,較富有與收入較少的人士比例約各佔一半。

即係啲根本未夠料移民既,去英國做使晒啲錢,之後死死氣返香港?

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/移英-年未夠-港人已回流-214500613.html
各佔一半係客套說法啦,就算一個富有四人家庭也只搵錢嘅爸爸先至計數,咁兩個子女再加一大堆瞞逃曱甴點可能各佔一半,我就唔信揸住1000幾萬單身過去😂🙄😂🤣😂

引用:

新聞來源連結:
之前係utube成日見香港人話移居台灣有幾好!近來都已經見吾到,我所知有部份係攞吾到身份證,台灣政府要既係精英和人才,D香港人絕大部份係走去台灣開美甲店,餐廳,做下D小生意,呢D吾係台灣政府想要的人才!呢D小生意,台灣人吾識開咩?呢D係明搶本地人市場,所以台灣政府先至開始收緊政策,後期移民台灣的香港註冊護士都好難係台灣攞到身份證。

引用:
原帖由 mo5k5 於 2022-11-26 06:33 發表
移英先知民主係笑話
應該移去北韓,專制好! 人民幸福快樂

著草逃亡的曱甴邊個唔係窮光蛋? 低能兼白痴才會被西方徹底洗腦!

如此劣質的狗種過到英國定必等餓死!!!

政府應該聲明用BNO移民屬於叛國返嚟一定比國安拉,如果唔係將來後患無窮。

撐著呀千祈咪返曱甴口中由極權管治嘅香港

個人選擇

引用:
原帖由 polecat 於 2022-11-26 06:44 發表
洗咁多錢移英,同差佬講句粗囗都窒住窒住!
為乜?
班黑暴係香港話大陸人係順民,過到英國佢自己變曬順民。😂🤣
班黑暴係香港話大陸人係落嚟搶資源,過到英國佢自己變曬搶人地資源。😂🤣

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-26 08:30 發表

各佔一半係客套說法啦,就算一個富有四人家庭也只搵錢嘅爸爸先至計數,咁兩個子女再加一大堆瞞逃曱甴點可能各佔一半,我就唔信揸住1000幾萬單身過去😂🙄😂🤣😂
有一千萬揸手洗乜做曱甴咁L戇鳩 在港腳印印過埋下半世啦!

這些人應該注銷中國國藉,注銷香港身分證,永遠不要回來。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]