• 瀏覽: 12,235
  • 回覆: 29
我見新聞已經冇乜點提

美國要整亂世界
資金去美國
烏克蘭利用價值接近完
大家盯著美國扶植ISIS去阿富汗中東
上合組織反恐
一帶一路成真

引用:
原帖由 我太強 於 2022-11-26 02:53 發表
我見新聞已經冇乜點提
如果真係俄烏戰爭,3月尾就打完左。不過事實上係北約vs俄羅斯,仍在進行中。現在俄基本上不推進,主力防守和打擊電力設施促和談。

俄軍應該等緊冬天,會大舉進攻

截至2022年10月20日10時,烏克蘭武裝部隊無可挽回的損失已達402000人,其中387000人死亡。來自波蘭、波羅的海和羅馬尼亞的僱傭兵和志願者的損傷數達54000人,其中31240人死亡。

引用:
原帖由 (b.b) 於 2022-11-26 10:33 發表
俄軍應該等緊冬天,會大舉進攻
經新一輪導彈, 全國大部份地區已經無電無水, 煮熟食物要靠柴火, 口硬不談判只會分裂人民情緒, 司機下台或許有轉機.

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-26 16:09 發表

經新一輪導彈, 全國大部份地區已經無電無水, 煮熟食物要靠柴火, 口硬不談判只會分裂人民情緒, 司機下台或許有轉機.
再係咁落去烏克蘭似會有滅國之危

引用:
原帖由 starr 於 2022-11-26 09:20 發表

如果真係俄烏戰爭,3月尾就打完左。不過事實上係北約vs俄羅斯,仍在進行中。現在俄基本上不推進,主力防守和打擊電力設施促和談。
嚟緊應該有一千萬難民去波蘭、德國、法國過冬。

引用:
原帖由 Iri 於 2022-11-26 06:37 發表
美國要整亂世界
資金去美國
烏克蘭利用價值接近完
大家盯著美國扶植ISIS去阿富汗中東
上合組織反恐
一帶一路成真
侵略人又叫乜

留在烏克蘭的人口得2000萬左右了, 就算停戰,也冇人去重建了

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-26 22:05 發表

侵略人又叫乜
咁用一樽洗衣粉侵略人哋國家又叫乜?

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-27 11:40 發表

咁用一樽洗衣粉侵略人哋國家又叫乜?
洗衣粉都係大殺傷力武器囉吹咩

引用:
原帖由 寒冷方正的蘿蔔 於 2022-11-27 11:55 發表

洗衣粉都係大殺傷力武器囉吹咩
咁你用多D洗衣粉幫海盜王撐場面下去.

引用:
原帖由 心很想 於 2022-11-27 12:27 發表

咁你用多D洗衣粉幫海盜王撐場面下去.
擔心俄烏先擔心疫情啦,堅定不移清O

烏克蘭徵兵人員在街上拉壯丁去當兵

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]