• 瀏覽: 39,907
  • 回覆: 290
+3
引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-26 01:28 發表
又一單,毛毛又要撐啦。真申苦
總好過皇人唔知撐乜

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-26 01:28 AM 發表
又一單,毛毛又要撐啦。真申苦
唔使撐,犯法就拉,警隊樹大有枯枝,等於黃能其實都有啲係正常人一樣

引用:
原帖由 stone9883 於 2022-11-26 08:45 發表

香港是中國的!南海是中國的!亞洲是中國的!地球也是中國的!我想平行宇宙都是中國的了?咁冥府都必然是中國的吧?🥹🥹🥹
我以為呢個世界乜都係美國嘅,見美國日日出嚟話呢個乜唔好,嗰個乜唔啱。咁所有平行宇宙、冥府都應該係美國㗎。咁咪慘,乜都俾痴呆阿伯控制住

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-11-26 01:18 發表
周五(25日)凌晨世界盃巴西對塞爾維亞的賽事開踢前,沙田有酒吧上演一場酒客間的「口水戰」,當中牽涉休班警務人員。消息指,事件涉及葵青警區刑

一部分警察宜家嘅心態,大L晒!再吵就國安法,點解釋、點用都得!

班社會失敗者又起機了

引用:
原帖由 Jackishere 於 2022-11-26 08:50 發表

我以為呢個世界乜都係美國嘅,見美國日日出嚟話呢個乜唔好,嗰個乜唔啱。咁所有平行宇宙、冥府都應該係美國㗎。咁咪慘,乜都俾痴呆阿伯控制住
大陸政府條狗段線先勁,馬拉朋友話游水出D都非法入咗中國境。美帝拍馬都追唔上啦🤣

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-11-26 08:54 發表
班社會失敗者又起機了
有本事咪唔好俾班人起機囉!你冇做咁唔公義嘅事點起機?

引用:
原帖由 havefun2014 於 2022-11-26 08:56 發表

大陸政府條狗段線先勁,馬拉朋友話游水出D都非法入咗中國境。美帝拍馬都追唔上啦🤣
點會呢。美國喺人哋度駐軍都得。想郁邊個國家就話人哋係邪惡軸心就可以出兵。中國點及美國呀

引用:
原帖由 havefun2014 於 2022-11-26 08:59 發表

有本事咪唔好俾班人起機囉!你冇做咁唔公義嘅事點起機?
幾時有唔畀你失敗者起機啫? 你哋到處破壞,打人同殺人放火有幾公義呢?

引用:
原帖由 MarkIV 於 2022-11-26 09:01 發表

幾時有唔畀你失敗者起機啫? 你哋到處破壞,打人同殺人放火有幾公義呢?
我同果班黑暴冇關係,你唔好老屈!

引用:
原帖由 Jackishere 於 2022-11-26 09:01 發表

點會呢。美國喺人哋度駐軍都得。想郁邊個國家就話人哋係邪惡軸心就可以出兵。中國點及美國呀
你唔抵得人哋國家歡迎美國駐軍?你有本事都可以派賤狼去,只要人哋同意!你條狗段線邊個同意?

應該報警叫大隊去查牌

不知所謂,下次會唔會拔鎗?炒L咗佢啦。

都話咗有好多差佬暗黃啦!
暴動期間放走不少暴徒曱甴。

引用:
原帖由 stone9883 於 2022-11-26 01:53 發表
厲害了我的國!我偉大中國共產黨旗下少特區政府特首李家超又可以說好香港故事了!我尊貴的三萬警察!忠誠勇毅!休班期間仍然不忘工作!勤奮至此!下班後仍然繼續做嘢!拎張委任證即刻又可以查牌!我想一定係臥底這間酒吧飲酒!俾佢發現有唔合法的事情!雖然只得一個仍然出示委任證查牌!真的忠誠勇毅樣樣俱全⋯⋯我全港三萬個尊貴警察都向這個方向看齊!這樣香港一定天下太平!歌舞升平!咁就厲害了我的國!我偉大中國共產黨旗下少 ...
哩篇有誠意,醒你兩個飯盒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]