• 瀏覽: 1,560
  • 回覆: 8
+2
【最新】本港新增8878宗新冠確診,輸入個案佔562宗,多16名患者離世

貴為第一個中招嘅省級領導人嘅李家超嘅不走回頭路正式變成走上不歸路了!!!
香港人健康不斷被病毒摧殘,慘烈!!!!
呢條友搞左五個月,經濟/衛生/民生都係全面惡化!睇你點撚樣講好香港故事。成日攞啲大陸政策改兩隻字就喺度扮鳩曬嘢,都唔知呢條友係咪想膠化大陸嗰啲政策,居心可測!
身為行政長官,已經注射四針疫苗,中招之後竟然立即去醫院領取抗病毒藥,我問你有冇搞撚錯?!
你唔係話打疫苗好撚有用咩,你打撚咗四針應該以身作則,拒絕接受小分子抗病毒藥治療嘛。
李家超接受小分子抗病毒藥治療,證明佢自己都唔信啲疫苗有良好保護效果,佢自己都知道啲疫苗只係失敗品!!!!

新聞來源連結:

https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=30712

今日又有八千幾宗新個案。

白老鼠

未夠一萬 差咗啲

附件

20221124_cc5672c5aecc80d8f5faTfDwi7ONTl5q.jpg(27.42 KB)

日日都有十幾人走上不生路。

係國外同人講呢啲⋯畀人話無知

所有官員應該以身作則,唔用特效抗病毒藥,唔用抗體藥。
否則應該全民不分年齡都要派藥。

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-25 18:32 發表
係國外同人講呢啲⋯畀人話無知
人地有信仰有永生,息勞歸主係喜事。

引用:
原帖由 peter925 於 2022-11-25 19:07 發表

人地有信仰有永生,息勞歸主係喜事。
打咗疫苗就算病死咗都可以落天堂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]