• 瀏覽: 66,163
  • 回覆: 422
  • 追帖: 3
+10
Good news

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-11-25 12:30 發表

按聯合國2019年估計,英國人口約6千6百萬,突然多左50.4萬新移民,幾乎1%
我估其中約佔一半係香港的BNOer有錢中產精英,另一半係窮鬼烏克蘭難民
辛偉誠可以趁未蘇獨,將班窮鬼集中送到蘇格蘭落戶,留有錢的在倫敦
我老友 Eddie 都話佢係有錢中產精英

現在係 LONDON 做緊食品安全運輸等高端工作

電費 120 蚊都話係無民主價值

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-25 12:43 發表

大把香港人走左未cut身份證
呢 堆垃圾 先最冇骨氣

引用:
原帖由 kalobeee 於 2022-11-25 12:51 發表

呢 堆垃圾 先最冇骨氣
垃圾政府應cut佢地身份證

一係難民、一係曱甴!

BNO5+1根本就係個"局", 呃你班友夾哂D錢過去, 就當你唔賣樓又可以收你稅, 咁你使用又可以幫到吓果邊D經濟, 最後果年即係+1, 基本上佢話唔批要你即走都仲可以

除非你到時做緊D當地低下冇人肯做果D工作, 例如清潔倒垃圾, 咁就有機會留低, 如果唔係, 一定要返回原居地

二百幻黃蝨成員過去搶資源

引用:
原帖由 ngcaddy 於 2022-11-25 12:43 發表

大把香港人走左未cut身份證
我老友 Eddie 都未 CUT

連睇波都係用 NOW 喎

好想知係英國點用香港 NOW 睇波

英國本土視覺:50萬人入侵英國。🤔

香港、烏克蘭及阿富汗同 grade

引用:
原帖由 清晨長長駱駝 於 2022-11-25 12:30 發表
十年之後
睇吓有幾多人回流
唔洗 10 年,明年會更多人回流。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-11-25 11:37 發表
成 50 萬人移入英國
當中好多都係好似我老友 Eddie 咁又窮又係難民
連交 120 蚊電費都叫貴
睇嚟對英國本土經濟有好大壓力喎

...
你呢啲黃L老友喺最唔要得嘅! 盡情破壞完咗美好嘅香港,然後就拍拍屎忽着草英國謀求庇護兼且攞福利。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-11-25 12:56 發表

我老友 Eddie 都未 CUT

連睇波都係用 NOW 喎

好想知係英國點用香港 NOW 睇波
究竟點樣做?

引用:
原帖由 zhangan 於 25-11-2022 11:44 AM 發表

死啦,原來英國佬將香港BNOer放埋落阿富汗、烏克蘭難民同一類,等班BNOer仲成日自以為好巴閉
難民就係難民,一視同仁

Bnoer重衰過難民,難民咩都冇。Bnoer帶埋錢重比人睇小。 正碌柒

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]