• 瀏覽: 66,098
  • 回覆: 422
  • 追帖: 3
+10
非常歡迎英國回收香港曱甴。
我們會引入愛國人材國產替代,曱甴不要回來就是為一要求了!

啱晒!海盜國缺錢缺人,一把一把韮菜送上門,白皮豬like !

唔怪得知近排在港行街感覺到舒服咗,無咗好多恐怖黑影曱甴,人感覺安全咗,希望D衰嘢繼續走得就快D走,救救真港人

「其中包括香港、烏克蘭及阿富汗的移民人數達13.8萬人。」

原來喺陰國主子眼中,香港黃絲只係同烏克蘭、阿富汗嘅難民同等地位。

BNOers 係帶錢過去享受…話唔駛戴口罩、電費有正苦補貼、食材又平又新鮮、又可以買樓放租…唔係做難民嘅!

仆街,Bnoer 想做番本業(做雞)都幾難。
吊都吊烏女

引用:
原帖由 Matt1221 於 2022-11-25 12:03 發表
BNOers 係帶錢過去享受…話唔駛戴口罩、電費有正苦補貼、食材又平又新鮮、又可以買樓放租…唔係做難民嘅!
廿蚊港紙買到袋魚頭好 happy 咁話 

引用:
原帖由 starr 於 2022-11-25 11:50 發表

13萬係申請數,唔代表已經走左,香港仍然人滿為患
「英國國家統計處(ONS)公布,截至2022年6月一年計算,人口淨移入人數上升至50.4萬創歷史新高。其中包括香港、烏克蘭及阿富汗的移民人數達13.8萬人。」

唔係申請數,係由香港、烏克蘭、阿富汗有13.8萬人淨移入英國。
由香港去嘅,應該有幾萬人啦。

引用:
原帖由 百川歸海 於 2022-11-25 11:45 發表
香港曱甴結局幾好
夢想成真? 香港+烏克蘭難民可以平起平坐, 一樣結局?

引用:
原帖由 tam_n 於 2022-11-25 12:06 發表

「英國國家統計處(ONS)公布,截至2022年6月一年計算,人口淨移入人數上升至50.4萬創歷史新高。其中包括香港、烏克蘭及阿富汗的移民人數達13.8萬人。」

唔係申請數,係由香港、烏克蘭、阿富汗有13.8萬人淨移入英國。
由香港去嘅,應該有幾萬人啦。
sorry我搞亂左  BNO簽證14.2萬港人申請中 約3分1是18歲以下

其中包括香港、烏克蘭及阿富汗的移民人數達13.8萬人。香港人真係生於亂世

感謝祖國庇護真香港人

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-11-25 11:37 發表
成 50 萬人移入英國
當中好多都係好似我老友 Eddie 咁又窮又係難民
睇嚟對英國本土經濟有好又壓力

...
bno大把$扶貧、幫事頭婆養真正難民、假三哥手相又可以係歐州也民也冇

吾係依班難民,BNO祖國既妓女,男妓,清潔工,咕哩,地盤,外賣步兵,工廠妹,農場雜工搵亞差做咩?緊係班BNOer 做la 😂😂😂

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]