• 瀏覽: 40,220
  • 回覆: 209
+5
深水埗一名交通督導員(俗稱「咖啡仔」)早前抄牌期間,遭4名車房職員辱罵,事後警方圍封車房,並拘捕及落案起訴4男「在公眾地方作出擾亂秩序的行

執笠好正常, 就算繼續做落去, 執法部門日日落嚟追你, 仲要累街坊, 而家寧願執左佢先, 等一排, 去第二到改個名再開過, 呢樣係唯一選擇。

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/840101/深水埗error-追罵咖啡仔惹官非-車房fb發文宣布將會結業?utm_medium=Social&utm_source=fbpost&utm_campaign=news

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2022-11-24 20:30 發表
深水埗一名交通督導員(俗稱「咖啡仔」)早前抄牌期間,遭4名車房職員辱罵,事後警方圍封車房,並拘捕及落案起訴4男「在公眾地方作出擾亂秩序的行

永遠懷念ssp error, 不捨。

error到end

關人 L 事

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-11-24 22:32 發表
換個招牌
警方繼續追殺

犯衆憎!

擺明係個名臭左,想換過個名又開過

係咁問人知唔知佢係邊個,背後既勢力應該唔講得笑

佢地都係想眾籌,然後改個名繼續做。

14巴男主角

附件

Screenshot_20221125-000951_Facebook.jpg(100.52 KB)

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 24-11-2022 20:30 發表

禍從口出!🤭

引用:
原帖由 果個大大名車 於 2022-11-25 00:00 發表
係咁問人知唔知佢係邊個,背後既勢力應該唔講得笑
知唔知我係邊個?我咪就係黎志英河童忠實信徒law, 依家又係200萬弟兄眾籌發揮信望愛大好時機啦, 記住, 眾籌眾籌眾籌

止蝕要夠快夠狠...呢位老闆夠快手....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]