• 瀏覽: 7,266
  • 回覆: 45
+2
引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-24 17:48 發表
拖延咗20個月才向法庭申請許可審理,律政司要好好向法庭解釋原因
黃生有幾條罪早過黑暴好多,之前先處理佢好正常O者,但之後咪要排隊law
同埋果一萬個戇鳩仔一齊排隊等候律政司發落,梗係要D時間
點解佢有特權打尖呢?

之前果單夠料梗係落左先,唔係對佢都唔公平喎,唔通犯五條罪,要等到最遲果條罪排到先一齊做?
咁就真係司法黑幕啦

係既,好多黃撚眼中只有自己,手足又點呢

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-11-24 16:39 發表
怕起底?除非個差佬身有屎。
你身家有多少?詳細資料,請報上來,怕身有屎!🤪🤪🤪

引用:
原帖由 walkera2006 於 2022-11-24 17:48 發表
拖延咗20個月才向法庭申請許可審理,律政司要好好向法庭解釋原因
你又吾系香港人,有什麼好解釋!🤪🤪🤪

引用:
原帖由 7218318964 於 2022-11-24 16:39 發表
你身冇屎,睇你用數目字登記,唔用真名登記,就知你怕比人起底啦 Richard,重笑人。最L叻都係你啦。

庭中有人好辦事,再遲d直接唔告當無數

引用:
開名啦,你全身都係屎呀?

又一位無視疫情影響

廣東 富士康 打得好激烈

引用:
法官高浩文今(24日)頒下判辭,直言控方在事隔超過20個月才提控,認為屬嚴重延誤
好大嘅官威,好多2019黑暴案件2022年今年先排到上庭審理,警方事隔20個月提控就嚴重廷誤,雙標得很,香港司法界真的急需改革

律政司點做人架

引用:
原帖由 u_77543 於 2022-11-25 07:12 AM 發表

你又吾系香港人,有什麼好解釋!🤪🤪🤪
解釋果個係律政司,唔係我,搞清楚,咪求其寫堆字出嚟

引用:
7哥,唔怪得你咁L7,你冇用錯號,因為你真係7下7下,身無屎唔怕比人起底,咁你又用7號。

引用:
吓點解你又唔用真名真頭像嘅,莫非又身有屎?

引用:
原帖由 鼠貓 於 2022-11-24 17:19 發表
但被斥嚴重延誤
有人話準備唔去告啦
係人都知律政署有好多黃檢控暗助手足⋯⋯你懂得的

引用:
咁你叫咩名?地址?電話?仔女叫咩名喺邊間學校讀書?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]