• 瀏覽: 13,779
  • 回覆: 117
本港新冠肺炎疫情持續,衞生署衞生防護中心公布,今日(24日)新增9,219宗確診個案,當中輸入病例佔719宗,輸入病例破

疫情又就快破1萬宗啦!

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221124/bkn-20221124160151253-1124_00822_001.html

引用:
原帖由 慾致號2 於 2022-11-24 16:20 發表
本港新冠肺炎疫情持續,衞生署衞生防護中心公布,今日(24日)新增9,219宗確診個案,當中輸入病例佔719宗,輸入病例破

疫情又就快破1萬宗啦!

新聞來源連 ...
唔好再玩啦 人命黎架 ,請盡快禁堂食啦

9219宗,又要突破一萬大關

就快又破萬!

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-11-24 16:25 發表

唔好再玩啦 人命黎架 ,請盡快禁堂食啦
你點講都冇用,根本上冇咁嘅打算

好似又嚟料。

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-11-24 16:26 發表

你點講都冇用,根本上冇咁嘅打算
你驚都冇用 ! 爆上去就一定, 之後就做野,做防疫,禁堂食,因為醫療服務嚴重超出負荷 !

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-11-24 16:27 發表
好似又嚟料。
世界盃正常 , 但9200 呢個數只係因為香港暫時都係廿幾度氣溫
下星期跌到十幾度, 又睇下點
已知呢隻毒係對低度存活更長更長時間

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-11-24 16:30 發表

世界盃正常 , 但9200 呢個數只係因為香港暫時都係廿幾度氣溫
下星期跌到十幾度, 又睇下點
已知呢隻毒係對低度存活更長更長時間
師兄你返來喇

唸起欖球賽好熱鬧

肯定又係酒吧班睇波友大規模傳播開去

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-11-24 16:28 發表

你驚都冇用 ! 爆上去就一定, 之後就做野,做防疫,禁堂食,因為醫療服務嚴重超出負荷 !
從來冇驚過,因為知道一定唔會,你睇吓今日記者會提都冇提過,淨係叫大家無需要太過緊張

實際邊止尼個數,好多人冇上報。

今日有咁多!

好快重上一萬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]