• 瀏覽: 54,861
  • 回覆: 130
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-24 22:20 發表

問題係你講嗰啲全部都係違反生物學邏輯嘅。
上面嗰幾件你又唔問佢哋,點証明佢哋合符你同孔教授所講的生物學邏輯?

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-11-24 22:31 發表

你專敬的孔教授話「注射疫苗亦能有效預防生蛇」,我打咗4針又未中過,完全合符你同孔教授所謂的生物學邏輯嘅。
此疫苗不同彼疫苗啊老友,嗰隻叫生蛇疫苗好撚貴架幾千一針,不過打咁撚多疫苗又輪到第二隻病發惡個咯。

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-11-24 22:34 發表

上面嗰幾件你又唔問佢哋,點証明佢哋合符你同孔教授所講的生物學邏輯?
咁撚多嘢問不如你自己睇返你自己#46啦。自己搵出嚟你自己都唔撚信?

又一個蛇針代言人

即Covid肺炎病毒與其他傳染病也有關係

引用:
原帖由 200888 於 2022-11-24 16:58 發表

D阿婆瞓係醫院門口,10日都未睇倒醫生,果陣D🧱家消失晒,香港死成萬人,佢哋去L晒邊?而家飄L返出泥抽水
當時醫生同護士都見死不救😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡

我聽身體唔少朋友中招後真係生蛇呀,唔生蛇都一定出紅疹。

又要打蛇針,沒完沒了

磚渣

降低左免疫力, 之後咩病發生機會都會大左

引用:
原帖由 kklkenny 於 2022-11-24 22:19 發表

樓上都有幾件話自己話人哋情況點點點
你有冇同佢哋講
佢哋代表到啲咩
你講美國的幾百萬人只代表美國,代表不了中國嗎?

乜L嘢都好啦,條路自己揀,仆街唔好喊,曱甴日日笑9大陸,以為自己好叻,一個個等生蛇啦!

生蛇非常痛,比中新冠更恐怖!

又有人想煽動恐慌.

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-24 17:01 發表

又話感冒嚟嘅?屌你啊,原來會屠殺免疫細胞架!!!!
根本係另類愛滋病。
根本係感冒肺炎愛滋腦炎腎炎胰臟炎睾丸炎心肌炎,樣樣撈啲。
呢啲仆街仲要喺度推生蛇疫苗,大佬六千幾文支啊,百幾蚊嘅抗病毒藥可以搞掂,點解要打啲噉嘅嘢?
藥廠日日食雞,我哋市民日日食泥
李家超係為市民利益負責定係為藥廠利益負責?
鳩噏磚家

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]