• 瀏覽: 6,380
  • 回覆: 23
+3
日前深水埗一名交通督導員(俗稱「咖啡仔」)疑因抄牌問題,被四名車房職員辱罵,事後大批警員圍封涉事車房,並拘捕4名男子。4男被控「在公眾地方

原來系咁???
睇返當年條片真係好好笑【衣家重比記者起曬底】???
【有片!】當年呢條友當街【跪地】比條【豬扒女】連打【12巴掌】都得啦???
咁點解系深水埗就咁【猛料】嘅???

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/突發/839934/深水埗error今提堂-一被告為14巴港女主角-車房東主-佢睇化咗

這種人需要整頓,現今社會不是靠惡的。

引用:
原帖由 幪面超人 於 2022-11-24 15:32 發表
這種人需要整頓,現今社會不是靠惡的。
等天收!

知唔知我係邊個??????

又幾似error

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-24 15:34 發表

連d黑歷史都出返來error你地真係型到核爆呀
記者要搵呢D料【易過借火】啦???

唔怪得會問人,你知唔知我係邊個?

比人14巴就死哂狗
對住咖啡仔就嗶哩吧啦
正一門口狗

引用:
原帖由 wkngtw 於 2022-11-24 15:53 發表
唔怪得會問人,你知唔知我係邊個?
傷透了心

引用:
原帖由 笨豬傻咪 於 2022-11-24 15:54 發表
比人14巴就死哂狗
對住咖啡仔就嗶哩吧啦
正一門口狗
絕大部份黑暴YC都係門口🐶嚟啦,凈係睇佢哋對住班真正手無寸鐵嘅市民、商戶就敢去私了、裝修,對住揸住藤條嘅白衣人就💩淋尿瀨、跪地求饒;仲有嗰班BNOer,係香港就小小事都大大聲D7香港政府,去到英國就個個變順民,就知佢哋係門口🐶啦!

原來係名人,失敬失敬

有無C兄可以發片重溫,
等大家高興吓~

一班垃圾~~!
性格行爲完全適合做黃色物體!

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-24 15:34 發表

連d黑歷史都出返來error你地真係型到核爆呀
希望深水埗ERROR可以坐正取代到ERROR

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]