• 瀏覽: 52,322
  • 回覆: 7
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-24 15:15 發表
北京的新冠疫情近日在高位徘徊,學校及商店停開,餐飲場所禁止堂食,市內不少人擔心政府隨時封城,陷入抗疫疲勞。法新社周三(2...

大陸加油 , 我哋香港人去 ...
係啊 日日係屋企打機 wet住睇你班港燦一世長新冠

引用:
原帖由 gn00260418 於 2022-11-24 18:36 發表

無錢供樓要滾蛋喎,仲有機打?
邊個無? 黃C無錢供樓要訓街係坑渠做過街曱甴就係人都知

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-26 11:42 發表

我真係恭喜你呢!
我長新冠 但你長期無自由 失自由呢
我點無自由法?我地個厠所都大過你成間屋一個省都大過香港幾百倍
唔洗甘心急 比時間你慢慢捻來駁我唔係急住復d垃圾就比人笑架啦

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-27 05:46 發表

我去緊歐洲旅行咋
你就封城 留喺皇宮甘大嘅家食過世啦
睇死你長洲都未去過啦仲歐洲影個passport stamp來睇下吖,影到一個當你贏,洗唔洗比半日時間你問人借passport來影啊

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-27 05:46 發表

我去緊歐洲旅行咋
你就封城 留喺皇宮甘大嘅家食過世啦
拿,知你passport都無,我幫你係google 揾埋啦面皮夠厚可以照貼返出來當你自己架,我受架條氣唔順就比半日時間你去問人借啦喂

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-27 06:07 發表

甘早起身呀伯伯
明日影張有法國報紙日期嘅
宜家要瞓啦
睇住張相先 希望你知喺邊啦
係既係既
近期passport stamp IG / FB 難揾d既
其他垃圾相就容易揾好多
比心機揾啦 啊伯

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-27 06:07 發表

甘早起身呀伯伯
明日影張有法國報紙日期嘅
宜家要瞓啦
睇住張相先 希望你知喺邊啦
哦,要訓,又要等聼日,連揾張報紙相都要揾成日,等我仲高估左你用半日就借到passport

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2022-11-27 06:16 發表

封城對爛賭鬼真係無乜影響
慢慢研究啦 有手機就有得你賭 有排你磨
惱羞成怒開始九唔搭八啦? 洗唔洗比夠一個禮拜你去問人借passport stamp啊?

主題標籤 #封城
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]