• 瀏覽: 52,343
  • 回覆: 244
  • 追帖: 1
+5
曱甴又關心中國 

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-24 15:15 發表
北京的新冠疫情近日在高位徘徊,學校及商店停開,餐飲場所禁止堂食,市內不少人擔心政府隨時封城,陷入抗疫疲勞。法新社周三(2...

大陸加油 , 我哋香港人去 ...
香港都係中國地方 , 爆疫就會做防疫, 放心

係屋企睇世界盃咯

一輩子核酸 很暖心呢

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2022-11-24 16:34 發表

建議全國禁足30日, 支持全面清0
之前咪禁過足囉!無用的,治標不治本方法得一個,要全面封國不准所有人進出不准所有物資進出,直至病毒消失為止

經濟清零,落後全世界

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-24 15:15 發表
北京的新冠疫情近日在高位徘徊,學校及商店停開,餐飲場所禁止堂食,市內不少人擔心政府隨時封城,陷入抗疫疲勞。法新社周三(2...

中國,加油。

防疫都要兼顧生活基本需要😩😩😩😩

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-11-24 16:33 發表
14億人日日得兩三萬人中,要達到香港7成抗體效果可以全面通關起碼要9年時間,中國人加油呀!
你未計中完可以再中呢個因素,應該廿年未可以達到七成人有感染抗體。不過唔洗怕,大陸咁搞法,唔洗五年應該經濟爆煲。

引用:

法新社……講完!

引用:
原帖由 花生之友 於 2022-11-24 16:33 發表
14億人日日得兩三萬人中,要達到香港7成抗體效果可以全面通關起碼要9年時間,中國人加油呀!
美國專家福期話冇群體免疫喎,你講啲乜撚嘢嗻?

引用:
原帖由 qwqwwq 於 2022-11-24 16:34 發表

建議全國禁足30日, 支持全面清0
新疆7月開始默靜到而家,百幾日仲未見盡頭。

引用:
原帖由 win^_^ 於 2022-11-24 16:44 發表

係啊 日日係屋企打機 wet住睇你班港燦一世長新冠
根本係感冒肺炎愛滋腦炎腎炎胰臟炎睾丸炎心肌炎,樣樣撈啲。

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-24 17:48 發表

美國專家福期話冇群體免疫喎,你講啲乜撚嘢嗻?
美國都無人再講新冠啦,應死的死應病的病,生活復常。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]