• 瀏覽: 25,940
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-24 13:57 發表
內地河南一名老婦在某銀行開戶,經過15年努力好不容易存了120萬人民幣(約131萬港元)

連銀行名都冇.........
真係唔好跟咁貼lor 

除時買比特幣輸晒都唔定
又係果D唔上得大陸卻連中南海最高決策將要出台都一清二楚既香港報紙

引用:
原帖由 吳儼晉 於 2022-11-24 15:09 發表

一定唔會打簿 查月結單啦,一早發現有點會咁樣啦
即係自己有責任喇

引用:
原帖由 papaj 於 2022-11-24 14:57 發表

乜感冒會有長生冠後遺症嘅咩?長知識了!
感冒咪一樣有長舊冒......
只不過舊屎冇咁醒找借口正字cap水cap控姐..!!
條崩舟比新仲短多6.9mm㖭.. 🤗

如果東張西望擺得平呢單野, 所有員工年尾肯定100倍花紅

點解未聽由0變 ,幾百萬, 幾千萬,
內銀次次都係, 幾百萬 ,幾千萬變0  

假新聞唔會信啦!大陸銀行因為有阿爺照全宇宙最安全!

大陸銀行有鬼監管咩,銀行職員成日食埋客人D錢成日發生拉

可L條大67驚你係佢嘅私生卵!
隻黑包春衰漬猿係佢契呂呢....
銀騙3合1 ..  👵🙋🏻‍♂️🙋‍♀️

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-24 13:47 發表
【銀行/存款】把錢存進銀行,竟然會倒欠銀行錢?內地河南一名老婦在某銀行開戶,經過15年努力好不容易存了120萬人民幣(約131萬港元),詎料想領

一早已經話01新聞係毒果翻版啦,國安幾時先肯做野。

樓主咁都信?

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-24 13:57 發表
內地河南一名老婦在某銀行開戶,經過15年努力好不容易存了120萬人民幣(約131萬港元)

連銀行名都冇.........
真係唔好跟咁貼lor 

除時買比特幣輸晒都唔定
香港 01 竟然 連銀行名  都無,   老作乎??   抄大紀元 乎

引用:
原帖由 cckits 於 2022-11-24 14:43 發表
香港同大陸分別
香港銀行員工出問題, 銀行會全數負責賠比客戶
銀行職員拿你的錢去馬會買馬,都要銀行負責??

你確定??

判左賠50幾萬 無左120萬再加-13萬。GOOD

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-24 13:47 發表
【銀行/存款】把錢存進銀行,竟然會倒欠銀行錢?內地河南一名老婦在某銀行開戶,經過15年努力好不容易存了120萬人民幣(約131萬港元),詎料想領

正常,我都試過,不過唔係120萬,係1200蚊,10年後倒欠銀行錢,每個月扣服務費

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]