• 瀏覽: 25,907
  • 回覆: 149
  • 追帖: 1
+14
引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 09:17 發表

假新聞?
乜而家唔係轉副刊?
一時又話轉副刊,而家又殺出假新聞。好心你正常少少啦,有人有當峙人有埋經理上埋鏡頭,假都有證據講出嚟。你又冇整佢擺上枱喺度鳩吹。

唔該你轉用第二隻藥,真的..你好夢幻😱
副刊咪 d 9唔能搭8既版lor
係新聞既咪繼續留新聞版lor 點解要轉

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 09:19 發表

副刊咪 d 9唔能搭8既版lor
係新聞既咪繼續留新聞版lor 點解要轉

好心你啊正常少少
講來講去三幅被
正常人都會講到口臭
一時又轉副刊,一時假新聞,一時新聞版。
胡言亂語,睇嚟你真係好需要換葯,太夢幻啦你。

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 09:23 發表

好心你啊正常少少
講來講去三幅被
正常人都會講到口臭
一時又轉副刊,一時假新聞,一時新聞版。
胡言亂語,睇嚟你真係好需要換葯,太夢幻啦你。
新聞版轉副刊, 死撐先唔正常lor

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 09:24 發表

新聞版轉副刊, 死撐先唔正常lor
什麼新聞版轉副刊,先不要說死撐你什麽?你可唔可以詳細啲?你一味口號式講副刊。睇見你真係一額汗。

建設銀行都可以咁……

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 09:26 發表

什麼新聞版轉副刊,先不要說死撐你什麽?你可唔可以詳細啲?你一味口號式講副刊。睇見你真係一額汗。
冇問題點解要轉
maybe 版主覺得假咪轉lor.........
又唔係我轉既.......條氣唔順???

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 10:44 發表

冇問題點解要轉
maybe 版主覺得假咪轉lor.........
又唔係我轉既.......條氣唔順???
你整天口噏噏轉副刊,,,,,,,講到口臭啊

已經三番四次問你為什麼針對轉刊

你而家胡言亂語又賴版主,拉埋落水

又唔係我轉,亦不是你轉,你咁針對人家轉乜轉物.....勸你有問題就去揾版主反應啦,成鳩日同我轉乜轉物....你唔煩我都嫌你煩啊。

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 10:58 發表

你整天口噏噏轉副刊,,,,,,,講到口臭啊

已經三番四次問你為什麼針對轉刊

你而家胡言亂語又賴版主,拉埋落水

又唔係我轉,亦不是你轉,你咁針對人家轉乜轉物.....勸你有問題就去揾版主反應啦,成鳩日同我轉乜轉物....你唔煩我都嫌你煩啊。
你死撐+接受唔到比我串爆姐
新聞版轉副刊轉係咪事實黎????

假咪冇得留lor

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 11:02 發表

你死撐+接受唔到比我串爆姐

假咪冇得留lor
你就真係死雞撐飯蓋,你呢個轉副刊痴漢,你有料串得起,我俾碌杘你含又點話。可惜你個癡漢把轉乜轉物唔去搵當事人,無端端走嚟怪我?關我杘事咩又唔係我轉,亦唔知你哋發生乜撚嘢事。

好心你唔好咁癡線,整個上午花在副刊
到依依哦哦😪

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 11:11 發表

你就真係死雞撐飯蓋,你呢個轉副刊痴漢,你有料串得起,我俾碌杘你含又點話。可惜你個癡漢把轉乜轉物唔去搵當事人,無端端走嚟怪我?關我杘事咩又唔係我轉,亦唔知你哋發生乜撚嘢事。

好心你唔好咁癡線,整個上午花在副刊
到依依哦哦😪
假野冇得留, 接受唔到呀???

又唔係我轉

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 11:13 發表

假野冇得留, 接受唔到呀???

又唔係我轉
轉副刊痴漢哥哥~

新聞轉刊副刊系你地既事
我冇閒情日子去理你,亦唔知你搞乜東東

副刊不合你心水,你有權提出證據係假新聞
而不是搵我這個不知情況路人甲來呱呱嘈

勸你有時間喺股市搵多個快錢好過啦
整天喺度雞叫乜柒轉副....

人哋版主將佢調版關你柒事咩?你有冇損失呀?有就抵你死啊,無端端你又賴上版主落水

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 11:37 發表

轉副刊痴漢哥哥~

新聞轉刊副刊系你地既事
我冇閒情日子去理你,亦唔知你搞乜東東

副刊不合你心水,你有權提出證據係假新聞
而不是搵我這個不知情況路人甲來呱呱嘈

勸你有時間喺股市搵多個快錢好過啦
整天喺度雞叫乜柒轉副....

人哋版主將佢調版關你柒事咩?你有冇損失呀?有就抵你死啊,無端端你又賴上版主落水
段新聞係假野/有問題咪冇得留lor, 接受唔到呀???
e.g. 831死人又冇報警, 又真啦日r??? 黑記亂報道歉未

引用:
原帖由 chimaylam 於 2022-11-25 11:40 發表

段新聞係假野/有問題咪冇得留lor, 接受唔到呀???
e.g. 831死人又冇報警, 又真啦日r??? 黑記亂報道歉未
轉副病漢哥哥~

假野重能見到個帖?點解你唔去跟進
你咁鳩得閒理人轉乜轉物,快....去跟進

應該係你接受唔到,喺度雞叫呱呱嘈😂

引用:
原帖由 炎夏笨拙的天才 於 2022-11-25 11:44 發表

轉副病漢哥哥~

假野重能見到個帖?點解你唔去跟進
你咁鳩得閒理人轉乜轉物,快....去跟進

應該係你接受唔到,喺度雞叫呱呱嘈😂
柒就柒啦
e.g.吹水閒聊版, 好多假架.......唔係使咩分唔同版
唔9係新聞, 咪冇得留新聞版lor

內地有啲小區,係唔駛銀行牌開銀行,類似合作社咁。。。。。。
所以存錢一定存大銀行。。。。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]