• 瀏覽: 3,916
  • 回覆: 18
+15
世界衞生組織(WHO)和美國疾病控制及預防中心(CDC)周三(23日)警告,由於新冠疫情導致麻疹疫苗接種率持續下降,監測

新冠未停,麻疹又起,尾國病毒,禍害全球

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221124/bkn-20221124110109537-1124_00992_001.html

美國藥廠想要多點收入嗎?

叫大家買多D疫苗,如果唔夠數,佢老美準備放毒?

提示: 違規內容已被屏蔽
所有病毒變強咪你美國佬啲實驗室整出黎害人囉

新冠,麻疹,猴痘,流感,四毒齊爆,加埋未知的變種,問你死未!

引用:
原帖由 一眼關七 於 2022-11-24 17:03 發表
新冠,麻疹,猴痘,流感,四毒齊爆,加埋未知的變種,問你死未!

班可薩人藥廠又利用手中嘅媒體發動攻勢,又要逼人打龍門針了😈

附件

21-42-10-5f67daba55244c14ca80c237129bbf641eea6892f15f89ecfa41192dd98025ce_1.jpg(123.43 KB)

21-42-10-5f67daba55244c14ca80c237129bbf641eea6892f15f89ecfa41192dd98025ce_1.jpg

IMG_20220203_173430.jpg(289.01 KB)

你老尾又係老美靠害全世界,
記得上年定係前年先講,麻疹已近世界絕跡,但兩嘢又俾人摷到美國實研又話將樣本遺留了出來,當時已被世界嘩然佢老尾,明明話銷毀了病毒的樣本,為何在未登記的美國實驗室會留有樣本,仲可四維扔

而家就話世界會被麻疹威脅

老尾不斷放毒世界去打壓他國,好衰的黑暗帝國囉,四維播毒。根住高價賣解藥坑錢!

香港啱啱先講生蛇……幾多共存嘅集齊病毒去共存

引用:
原帖由 seriouslyhansom 於 2022-11-24 17:47 發表
班可薩人藥廠又利用手中嘅媒體發動攻勢,又要逼人打龍門針了😈
世衛、聯合國等等又係羅斯柴爾德、洛克菲勒為左全球統治搞出嚟嘅。羅氏、洛氏就坐在最上面中間兩把交椅。
外國好多人都知發生緊咩事(佢哋啲網站有曬詳盡証據),只係中國人好似乜鬼都唔知(活在“主流媒體”嘅虛假世界中),好鬼悲哀😑😑

附件

zuEqkub15-39-41-.jpg(79.06 KB)

IMG_20221124_180622.jpg(232.21 KB)

IMG_20221124_180239.jpg(244.33 KB)

美: 已凖備好賣疫苗

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-11-24 13:05 發表
世界衞生組織(WHO)和美國疾病控制及預防中心(CDC)周三(23日)警告,由於新冠疫情導致麻疹疫苗接種率持續下降,監測

新冠未停,麻疹又起,尾國病毒, ...
點解咁快會知 ? 唔通已在香港放毒 ?

我童年生過麻疹

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]