• 瀏覽: 9,429
  • 回覆: 44
+4
引用:
原帖由 加燦 於 2022-11-24 14:56 發表

爛嘅係手機套,部機身睇落唔錯。
啲裸機圖根本唔係執返黎嗰部機,只係啲產品圖片 

見到呢啲舊機,有好多90年代中~2千年既回憶返晒黎

引用:
原帖由 fedrigonia 於 2022-11-24 13:48 發表

唔止呢兩個牌子,重有Motorola 。
是千禧頭,MOTOROLA、NOKIA 及 愛立信,鼎足而立。

引用:
原帖由 fedrigonia 於 2022-11-24 09:33 發表

好同意。小弟亦有部3210,約在2000 年,在官塘數碼通出的,應是第一代3210, 重係芬蘭機。到而家重開到機。係古董了。
銀色果部我都買過,當年覺得好靚的。

引用:
原帖由 kkk168 於 2022-11-24 07:50 發表
NOKIA機堪稱「手機之王」,過去曾有一段輝煌歲月,NOKIA產品向來以堅固、耐用著稱。據澳洲媒體報道,一名婦人早前在澳洲黃金海岸(G

...
包左防水套,仲有 頸帶,估計係游水果陣斷帶跌左,其實係防水套勁。

引用:
原帖由 阿妮呢 於 2022-11-24 16:33 發表

銀色果部我都買過,當年覺得好靚的。
8250 當時亦好多人用,細細部,女仕用最啱。而家睇番都好好睇,最經典係個藍光畫面。

引用:
原帖由 tintin604 於 2022-11-24 16:19 發表
見到呢啲舊機,有好多90年代中~2千年既回憶返晒黎
送咗幾多部比國內啲囡囡?

北上送禮首選!

不明海灘點執

沙灘既話擺左十年以上,玩沙執垃圾既應該一早比其他人執左

海裏面既話,更加無可能,打魚流水一早沖走左啦

反而似近期比人丟棄,可能背後係一宗命案,點解唔去交比警察仲走去上IG?

引用:
原帖由 kkk168 於 24-11-2022 07:50 發表
NOKIA機堪稱「手機之王」,過去曾有一段輝煌歲月,NOKIA產品向來以堅固、耐用著稱。據澳洲媒體報道,一名婦人早前在澳洲黃金海岸(G

...
手機中的toyota!

引用:
原帖由 得閒看看 於 2022-11-24 16:50 發表

送咗幾多部比國內啲囡囡?
無呢,無呢

仲用唔用到先?用唔到得個殼有鬼用咩

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-24 14:57 發表

啲裸機圖根本唔係執返黎嗰部機,只係啲產品圖片 
你睇清原文嗰張圖片,個機套好殘,但個藍色機身好新淨。

難以置信!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]