• 瀏覽: 66,428
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 kira2018 於 2022-11-24 07:54 發表

中國古人最明知.宜加乜都話公平,實際上係獨裁.勾佬,離婚仲要分身家.
而家的法律似是鼓勵通姦出軌

刻薄忠於婚姻的另一半, 更慷慨佢地的血與淚. 因為佢地多係跟從英美, 一班海盜及殺人犯創立, 令佢地有逃生門的法律囉.

引用:
原帖由 rayrayccw 於 2022-11-24 06:43 發表
相比起六公館老闆幾鎮定
丁金聰醫生大方D

https://www.youtube.com/watch?v=25TpiL1QDFU&t=70s

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:26 發表

同意, 結了婚, 已誓言忠心另一半, 仲要去鬼混???被另一半斬都應份囉
其實你點解一定要合理化斬姦夫呢個行為?🤷🏼‍♂️係咪你老婆有偷食?🤷🏼‍♂️

係內地出軌,通常結果就係離婚時乜都分唔到

引用:
原帖由 屙唔出屎 於 2022-11-24 07:50 發表
又真係唔讚成咁斬人,內情真係冇人知,可能條女想離婚好耐,個男人可以將自己愛既人咁斬法,我又唔覺得條仔有幾愛個女人,亦覺得條仔生活上係腦袋有點問題。
而家係可以單方面提出離婚的, 女方可提出, 及分居, 過了分居期, 女方可自由, 所以你所講的唔係理由囉

又傳👍🏻

又係大陸新聞

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:55 發表

冇這些真實事, 班色狼仲以為佢地食人老婆笑呵呵, 以為朋友妻唔食先儍添

這丈夫斬Q這對姦夫淫婦
為社會的其他姦夫淫婦敲响一個喪鐘,

有警世作用, 做通姦係有報應的

這老公做了件對社會有益的好事.
斬係其中之一,冧你漒水,剪你JJ都夠你受
唔係條條佬都咁好老皮老婆比人攪完算數,尤其做基層工作男人
食人妻要負出代價

狗男女抵死

引用:
原帖由 law31 於 2022-11-24 08:00 發表

丁金聰醫生大方D

https://www.youtube.com/watch?v=25TpiL1QDFU&t=70s
所以台灣人好警呢D新聞
否則, 如台灣真係發生老公斬姦夫淫夫這風俗的話
2千3百萬人好快返幾百萬人都似

引用:
原帖由 dulinomo 於 2022-11-24 08:06 發表
狗男女抵死
相信好多人睇完都大快人心

老毛時代比較小這類新聞

騙 完一定HEA做 好平常事   現在要斬人條數多左

閹左個姦夫斷左淫妻幻想咪算囉,唔駛捅埋佢啊? 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:36 發表
唔明D女人, 唔愛老公, 咪離婚, 但又唔離婚, 又去偷食西門慶, 俾老公斬, 又有乜好怨
離婚邊個養佢

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]