• 瀏覽: 66,274
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 hw1chan 於 2022-11-24 07:40 發表
一拍兩散, 悲哀收場 
這才是公平處理,

做得最錯係那些淫婦, 做咩唔揀離婚???離了婚咪可以去食第件,
又要結婚, 欺騙他人感情又要出軌???
被老公斬亦是合理,

公平的, 如男人咁欺騙妻子去滾, 都應受相同制裁.

所以中國古時都好公平, 姦夫及淫婦, 如是屬實, 都會被浸豬籠

引用:
原帖由 門外大達人 於 2022-11-24 07:45 發表

但係人生除左老婆仲有其他家人朋友事業,不如放下,唔好令其他錫你嘅人擔心
咁大舊石壓住, 你講那些都變得冇意思

伸利, 我好幸福, 冇呢D問題, 所以都希望其他的夫婦都可同偕白首, 不遇這些事的原則來講的

又真係唔讚成咁斬人,內情真係冇人知,可能條女想離婚好耐,個男人可以將自己愛既人咁斬法,我又唔覺得條仔有幾愛個女人,亦覺得條仔生活上係腦袋有點問題。

贊成對另一半不忠要接受勞動教育。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:46 發表

這才是公平處理,

做得最錯係那些淫婦, 做咩唔揀離婚???離了婚咪可以去食第件,
被老公斬亦是合理,

所以中國古時都好公平, 姦夫及淫婦, 如是屬實, 都會被浸豬籠
老公一樣冇好下場

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:42 發表

冇法律制裁姦夫淫婦前題下, 我贊成

除非男人根本係唔愛自己老婆, 否則, 咁大頂綠帽壓住, 男人唔斬除這心魔怎行. 人生咁行落去都冇靈魂啦
真係愛果個女人又點會斬得落手............ 我唔相信係愛囉,條仔愛面子多過愛個女人,結左婚之後一定成日嘈交啦,若平時很恩愛既話條女未必會咁樣。

六公館果條女都係咁講,因爲成日嘈交,又郁手郁腳,仲因為咁報左好多次警,所以唔想一齊。

中港婚姻響警號 

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:46 發表

這才是公平處理,

被老公斬亦是合理,

中國古人最明知.宜加乜都話公平,實際上係獨裁.勾佬,離婚仲要分身家.

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-11-24 07:14 發表

所以有時見有人話食人妻特別正又冇手尾跟個d,睇下幾時比人老公追斬
冇這些真實事, 班色狼仲以為佢地食人老婆笑呵呵, 以為朋友妻唔食先儍添

這丈夫斬Q這對姦夫淫婦
為社會的其他姦夫淫婦敲响一個喪鐘,

有警世作用, 做通姦係有報應的

這老公做了件對社會有益的好事.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
片呢?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 07:07 發表

一件還一件,
而家係法律冇制裁姦夫淫婦喎, 你清楚未?
而家法律係漏了去對付姦夫淫婦
國家係有法律有通姦犯罪㗎🤷🏼‍♂️🖕你唔好再揾借口合理化行私刑🤷🏼‍♂️🖕仲唱衰國家冇法律🤷🏼‍♂️仆街🤷🏼‍♂️🖕

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:36 發表
唔明D女人, 唔愛老公, 咪離婚, 但又唔離婚, 又去偷食西門慶, 俾老公斬, 又有乜好怨
不是不愛而是中意換菜色男女都一樣有這個心態這是人本性

引用:
原帖由 bi11 於 2022-11-24 06:08 發表
好奇點解房內會有竟頭影住
係囉,有鏡頭影住仲做愛,係咪拍俾自己睇?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
殺得好,姦夫淫婦死不足惜,不過如果個奸夫走甩咗就唔抵了,殺一個係殺,殺兩個又低殺,結果一樣,一定要追殺埋個姦夫,情願之後去自首一回事。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]