• 瀏覽: 66,464
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
引用:
原帖由 jipyrbo 於 2022-11-24 20:25 發表

應該鎖門狂斬,呢的淫人老婆仆街死係應該,,女都一樣,正義行為應特赦免罪。
又好似唔係, 個姦夫中了4刀都可以奪門而去. 說明冇鎖門

引用:
原帖由 社長 於 2022-11-24 12:48 發表

男捅幾刀咁少
係姦夫冇人性啫,
扔低淫婦, 自己走, 等淫婦做佢替死鬼

不過做得姦夫的都係冇人性, 大難來時咪理得你死, 自己走人囉,

淫婦招埋這些渣男來破壞自己家庭, 都可算自作自受

呢條片我係一年前睇過,地點唔係中國,好似係墨西哥,樓主你唔好係度抹黑中國

引用:
原帖由 s336990 於 2022-11-24 07:50 發表

你講嚴打嗰時期?
我記得微博睇過話條女濫交,大約十幾個男朋友
無講先後定同時十幾個
但死刑

有人評論嚴打前好亂,嚴打後先至太平曬
有啲係重手咗,但唔咁樣係換唔到太平生活

呢段真係睇微博知
老人家無題過
嗰單嘢, 我記得有師兄出來指出, 其實是假新聞, 因為, 那個女死囚, 其實係幫佢那外國男友運毒, 又幫佢孭晒D罪而被判死刑.

儍女人一名

引用:
原帖由 stephennokia 於 2022-11-25 07:00 發表
呢條片我係一年前睇過,地點唔係中國,好似係墨西哥,樓主你唔好係度抹黑中國
你問星島啦!

引用:
原帖由 choychiping 於 2022-11-24 23:30 發表

女人唔使自己養,叫雞唔使帶套,如果搞出人命.嗰個大陸冇嘅會幫你養大個細路,所以咁多人鍾意搞人老婆囉.
條J爽完仲有人幫你養仔難怪咁多賤男以身犯險

所以話呢貪圖呢種玩法喺有代價㗎,問題喺今日輪到你找數未啫。

引用:
原帖由 高峰上的河流 於 2022-11-25 02:52 發表

NTR片變武打片。
老公冇錢餵唔飽上面個口,個老婆用下面個口餵飽自己上面個口,之後就成身飽曬.老公見佢咁為自己就請佢食刀插紅豆沙做甜品.

殺得好

引用:
原帖由 apmichael 於 2022-11-24 07:07 發表
如果喺日本個丈夫會企埋一邊欣賞
日本近一半已婚女會出去偷食

引用:
原帖由 cwilson1 於 24-11-2022 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
不排除姦夫和淫婦只係貪玩,判佢地簽保守性行為啦

引用:
原帖由 cwbguy 於 2022-11-25 12:02 發表

不排除姦夫和淫婦只係貪玩,判佢地簽保守性行為啦
睇怕, 佢地要係冥界守行為了

女人一啲都唔傻,有得開心有錢袋,有事就扮曬無辜者,男人就戇鳩鳩出錢出力為求一篤同埋一出.

引用:
原帖由 版煮報夢. 於 2022-11-25 10:02 發表
殺得好
在這些生死關頭, 可看出姦夫有幾愛淫婦,
姦夫自己閃先, 扔低淫夫去接刀

所以淫婦招惹個唔係真係愛自己的姦夫來破壞自己家庭及背叛丈夫, 係幾咁硬膠

有時, 真係唔明班淫婦有冇腦的, 
明知姦夫當自己係公廁, 水流柴. 

仲要攪咁嘢????
好似張家界新娘, 明知小白龍出名係淫狼, 仲有自己班女友, 咁都要去自毀自己身與名???

黐咗線???

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]