• 瀏覽: 66,468
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
我都覺得係正常反應。
將心比已,邊個男人見到自已妻子/女友,同其他男人搞。會唔嬲到爆?
的確係犯法,係要坐監。

最後選擇點做,主要係睇個人心中既天秤,點去衡量。

比較犯法坐監既痛苦,同放任通姦心中既痛苦比較。

打另一個比喻,如果有人要響你面前殺你女友/親人,你手上有槍,你會唔會開槍呢?
會唔會選擇自已犯法坐監,都唔想自已女友被殺呢?
個個人可能答案唔同,視乎個人心中兩者重量。

引用:
原帖由 bi11 於 2022-11-24 06:08 發表
好奇點解房內會有竟頭影住
應該老公懷疑老婆勾佬,在屋內裝咗偷拍神器,最後越睇越谷氣衝入房插佢哋!

引用:
原帖由 風流盲俠花滿樓 於 2022-11-24 07:05 發表

即係行私刑唔駛法律就健康?🤷🏼‍♂️你真係正正式式一隻死曱甴嘅典範🤷🏼‍♂️🖕
恭喜你老婆西門慶插,睇嚟你都會用法律去處理呢件事.💣💣

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2022-11-24 07:14 發表

所以有時見有人話食人妻特別正又冇手尾跟個d,睇下幾時比人老公追斬
女人唔使自己養,叫雞唔使帶套,如果搞出人命.嗰個大陸冇嘅會幫你養大個細路,所以咁多人鍾意搞人老婆囉.

姦夫切賓週,孕婦塞榴槤

姦夫切賓週淫婦塞榴槤

依我見解咁男人出軌被人切賓週都好正常不過

引用:
原帖由 choychiping 於 2022-11-24 23:32 發表
姦夫切賓週,孕婦塞榴槤
孕婦塞榴槤Ching咁重口味

引用:
原帖由 hapef0707 於 2022-11-24 22:15 發表

最可怕是支持的人佔絕大多數,如果換成老公出軌,老婆捉姦,個情婦要不要被捅死?
唔通你老婆都出,,,,,,,

房內做愛, 都有相機影住?

毛毛話係假新聞,冇省>市>鎮>區>街>樓>層>單位資料,就算有都要有人物名,身份證,各種詳細information.  甘樣先係表面真新聞。

其實唔使咁暴戾嗻, 一齊上大床玩3p可以大家一場和氣收場。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
綠奴都會有發火既時候。

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
NTR片變武打片。

引用:

單身重好過娶淫婦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]