• 瀏覽: 66,281
  • 回覆: 321
  • 追帖: 3
+3
呢一分鐘 hehehoho
下一分鐘 ee arar

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
低解黑白默片,套嘢幾多年前?

所以叫啲港男唔好娶內地其他省市嘅女人做老婆……

的確,先分開啦,,每天都有人被分屍

OMG

我地香港代表都唔錯丫, 個咩陳同佳台灣殺女友, 仲有200萬高汁市民支持, 點比呀大佬!

唔要佢咪得囉...

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-24 06:03 發表
內地「捉姦」事件不絕。近日網上流傳一段懷疑捉姦的閉路電視片後,極度殘忍、血腥。片中可見一名男子持刀衝入一間房,房內有一對男女正在「肉博」,男子隨即向房內赤裸的男子捅了幾刀,男子事後逃去,下身赤裸的女子不停拉扯男子,男子繼而轉向狂捅女子,女子在床上欲逃走不果,被不斷狂插浴血,片中可見,床上滿布血跡,疑兇極度殘忍。

從網上流傳片段可見,一對男女在一間房內進行性行為,男子全身赤裸,女子則下半身赤裸 ...
應該鎖門狂斬,呢的淫人老婆仆街死係應該,,女都一樣,正義行為應特赦免罪。

引用:
原帖由 zxcvv 於 2022-11-24 18:44 發表
樓主概念極偏激危險就真,完全錯晒。
男觀女愛冇老強,好明顯係綠帽男問題最大啦,人廢就死開尐自我檢討啦!仲要傷人殺人,痴膠花。樓主竟然認同,又一潛在危險人物。
最可怕是支持的人佔絕大多數,如果換成老公出軌,老婆捉姦,個情婦要不要被捅死?

究竟係邊個國家發生㗎?

Horrible!

反而覺得捉姦在床個佬斬個奸夫淫婦好常見。
個奸夫竟然走得甩…仲要被佢走?都豁左出去。
都未夠虐殺大國印度,印度應該係用強力膠痴住黎慢慢等死果種…

可能奸夫以為個女未婚

奸夫比人呃

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]