• 瀏覽: 11,865
  • 回覆: 66
+4
【Now新聞台】世界盃死亡E組展開就出現爆冷賽果,四屆冠軍德國領先一球下,以1比2不敵日本。

論實力,中國14億人口,肯定係小日本之上,中國係無冕世界盃冠軍,大家同唔同意?

新聞來源連結:

https://news.now.com/mobile/international/player?newsId=498555

今界世界盃亞洲球隊威返次啦!

同阿根廷嗰場一樣先入12碼之後比人反及

小日本球員緊係要博命,唔係好似三陪首相咁比人刺殺死

引用:
原帖由 下弦騎住聲夢 於 2022-11-24 00:26 發表
【Now新聞台】世界盃死亡E組展開就出現爆冷賽果,四屆冠軍德國領先一球下,以1比2不敵日本。

論實力,中國14億人口,肯定係小日本之上,中國係無冕世界盃冠軍,大家同唔同意?

新聞來源連結 ...
德國輸到無野好講

附件

d804c995f1b1de1f3083019fe65a4a40.jpg(79.46 KB)

日本很勁

德國球員關注民主自由,投入卡塔爾人權問題,一時抽離唔到,俾日本仔有機可乘

小粉紅不高興

又一場跳樓波

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-11-24 02:04 發表

德國輸到無野好講
唔認真做好自己份工——踢波
去玩政治遊戲
結果:輸波

咁多時間搞政治抵輸啦

引用:
原帖由 lovewai2 於 2022-11-24 02:34 發表
小粉紅不高興
黃畜好高興?!

引用:
原帖由 下弦騎住聲夢 於 2022-11-24 00:26 發表

新聞來源連結 ...
嘻嘻!

非也,非也!

論人口 日本才係世界冠軍!!

中國 註冊職業足球運動員 8000人!

日本 註冊職業足球運動員 50萬人!

贏一場波好似攞左世界盃,黃狗真係無撚聊

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]