• 瀏覽: 40,706
  • 回覆: 221
+5
引用:
原帖由 lawumi 於 2022-11-24 04:28 發表

我係中國就畀埋美國佬用
美國用唔用咁就睇佢塊面皮厚唔厚過地殼
佢地只會破壞

lm

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-11-23 21:41 發表
係唔係漏咗句-------除咗美狗.
美國有沃爾夫條款,中國肯開放,美狗都唔敢冒犯法危險上去!

引用:
原帖由 freemind1 於 2022-11-23 21:49 發表
拒絕五眼聯盟,因為佢地一定破壞中國空間站
老尾最鍾意係人地個倉鑽窿,又唔會鑽自己個倉

引用:
原帖由 急焦異才藝 於 2022-11-23 21:22 發表
美國除外
要學中文架!
就算比尾柒上太空站,
佢地都唔L識用。。。

真正能夠獨力派人上太空祗有俄羅斯中國美國,聯合國會員開放叫坦桑尼亞、巴基斯坦定阿根庭上太空站?有心就所有聯合國國家訓練太空人幫助上太空站至係

外國研究人員則來自17個國家,包括日本、印度、巴基斯坦、俄羅斯,以及德國、法國、義大利等歐盟國家

https://www.chinatimes.com/realtimenews/20210623000652-260407

全部中文

我好希望沙特成首個外賓

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-23 23:16 發表

美國自己捉蟲,立法禁止同中國有太空合作。
中國夠絕,無話唔歡迎美國借用中國空間站。而家睇下美國點搵下台階自己解禁自己的禁令。到時先拒絕佢哋都未遲。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-23 23:19 發表

Tell me something new 😉
中國搞建設。美國專搞分化破壞。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-23 21:18 發表
在北京,外交部發言人趙立堅在周三(23日)舉行的例行記者會上表示,中國空間站是聯合國「全球共享太空」倡議的重要組成部分,將向所有聯合國會員

美國的國際太空站是不開放給中國的

中國又贏

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2022-11-23 21:45 發表
 即係台灣無份!!!
好快有!武統後

你開比美國佬?拆咗你或者霸咗你都有份!

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-11-23 21:41 發表
係唔係漏咗句-------除咗美狗.
美狗自己立左法唔同大陸合作架

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]