• 瀏覽: 11,095
  • 回覆: 90
差仔好野
不費分文清走垃圾

都唔知仲有人識揸

提供退役直升機,真係多謝曬

戰事結果,司機夾埋錢去以色列定居, 戰事越拖長, 俄烏死更多人, 最痛苦係家人。。咖哩仔害人。

如果烏龜贏到,對呆灣真係好大鼓舞。
證明尾爹賣畀佢哋嘅過期軍火真係有用嘅。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-23 20:00 發表
英國國防大臣華禮仕周三(23日)宣布,首度向烏克蘭提供海王直升機。海王直升機曾廣泛在英國皇家空軍和海軍服役,該國最後一架

巨嬰細國真唔話得,窮到臨近破產 ...
緊係會啦!你有冇開心D?

引用:
英國國防大臣華禮仕周三(23日)宣布,首度向烏克蘭提供海王直升機。海王直升機曾廣泛在英國皇家空軍和海軍服役,該國最後一架

直升直落,齊上齊落😂🤣😂🤣

退役 唔怕 薑係老嘅辣  烏人仲唔快感謝大陰

「退役」直升機
擺明侮辱澤連斯基

送垃圾機

宅男司機...快..謝主龍恩

加左退役兩個字,真係大煞風景

引用:

退役4年,好有理由相信欠缺保養維護, 唔好話攞嚟打仗,飛唔得都成問題,真心為入面啲人擔心。

伏伏伏伏伏

引用:

最後一架老爺機,點解唔收埋自己國家做展覽品🤭

係咪觀光用架? 英國咁窮既咩?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]