• 瀏覽: 42,061
  • 回覆: 102
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 sakito520 於 2022-11-23 15:58 發表
振興到廣東道未
上星期六係海運已見開始有番D內地客,尤其是珠寶同名錶。
經過Hublot門口有個亞太拎住個袋出嚟,聽見送佢既sales講"些些”。

引用:
原帖由 ED1988 於 2022-11-23 17:31 發表

經過Hublot門口有個亞太拎住個袋出嚟,聽見送佢既sales講"些些”。
又係要靠大陸客,好撚悶

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-23 14:01 發表
「團進團出」措施在上周五(18日)實施,惟於放寬第二日到埗的泰國入境團因未能趕及申請,不能受惠,各人終在今日(22日)踏入到港第四日,團友的

收曬錢做騷冇問題啦

失禮,唔好叫人嚟啦

引用:
原帖由 ATA0075 於 2022-11-23 14:36 發表
王話!香港唔歡迎遊客!!請回
又去踢人D行李急

引用:
原帖由 ED1988 於 2022-11-23 17:31 發表

要靠內地客, 好正常, 內地客買錶就買 Hublot, 的洋人西客買勞力士就去女人街睇相薄, 的香港所謂高官, 寧願同洋人通關, 仲包庇佢地雜體唔帶罩睇基佬欖球, 呢班窮鬼, 的士都搭唔起, 仲要安排巴士比佢地, 人地一個內地客, 買隻Hublot, 分分鐘頂得呢的洋人窮鬼十幾個, 通外關帶動經濟, 的高官都真係唔怕笑死人。。。。

腥趕仁扑到去BKK按摩食好西
BKK就過嚟腥趕食飯盒
情何以堪

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-23 14:01 發表
「團進團出」措施在上周五(18日)實施,惟於放寬第二日到埗的泰國入境團因未能趕及申請,不能受惠,各人終在今日(22日)踏入到港第四日,團友的

香港人,第一餐就己經發揮港人特色啦。
邊洗等到第四日?

引用:
原帖由 takngaihk 於 23-11-2022 14:02 發表
 真係折墮囉 , 要嚟香港食三餸飯.. , 一落機已經黃碼真係淒涼。
應1早知唔係落機先知

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-11-23 15:50 發表
呢啲消費力咁低嘅旅客, 唔嚟都罷就
佢地黎起碼益到酒店業

凸驅正苦識做就送現金券,比人下次來使,
否則,實比人回泰後講好新故事

引用:
原帖由 長洲李x良 於 2022-11-23 19:20 發表
凸驅正苦識做就送現金券,比人下次來使,
否則,實比人回泰後講好新故事
下次嚟食滿3個飯盒可以免費換多1個

樓主真係on99
可能未去過旅行所以體會唔到

困得耐