• 瀏覽: 4,957
  • 回覆: 17
據央視新聞報道,俄羅斯國防部22日稱,烏克蘭軍隊21日繼續炮擊扎波羅熱核電站地區,共發射了8枚大口徑炮彈。俄羅斯炮兵部隊進行了反擊。核電站的輻射情況正常。
目前烏克蘭方面尚無回應。

好明顯, 烏克蘭人渣司機輸到痴Q咗失心瘋, 想打爆個核電廠來要脅整個歐洲, 牠想攬炒一鑊熟, 烏克蘭這個恐怖主義賤國真係好恐怖...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202211/22/AP637cbad8e4b0e80f8116458b.html

尾國最開心就係俄軍摧毀烏狗戰備武器,咁背後金主兵工廠就可以攞order攞到手軟、賺錢賺到笑醒。普京哩個婦人之仁,依家先明白要炸烏狗基建,尾國根本做唔到生意。反而日後中國最擅長。尾狗知衰,烏狗就自己炸自己,撩白皮豬繼續出手。
殊不知,白皮豬已彈盡糧絕,個個唸住縮沙就有🤭

引用:
原帖由 ryokun99 於 2022-11-23 02:01 發表
尾國最開心就係俄軍摧毀烏狗戰備武器,咁背後金主兵工廠就可以攞order攞到手軟、賺錢賺到笑醒。普京哩個婦人之仁,依家先明白要炸烏狗基建,尾國根本做唔到生意。反而日後中國最擅長。尾狗知衰,烏狗就自己炸自己,撩白皮豬繼續出手。
殊不知,白皮豬已彈盡糧絕,個個唸住縮沙就有🤭
明知烏克蘭人渣司機係大種乞兒吸血鬼洗腳唔抹腳, 歐美賤國當然想盡快閂水喉啊... 人渣司機轉賣歐美軍火賺到笑啊...

歐州唔單止要捱凍,仲要食核

係都要射爆為止,變銀態。。。🥲

烏克蘭最愛嫁禍於人

歐洲人準備定核污染的未來...緊抱老美大腿根本等同死路一條!

司機嫁禍於人

引用:
原帖由 007star 於 2022-11-23 09:01 發表
司機嫁禍於人
準備又話係俄國唔啱,只要俄國唔防守乖乖接受烏克蘭納粹侵略,咁核電站就唔會受炮轟
所以責任在俄方咁話

引用:
原帖由 門前送行 於 2022-11-23 02:09 發表
歐州唔單止要捱凍,仲要食核
唔可以剩係得日本台灣有得食,歐洲佬都要食

尾國終於發現,司機狗愈來愈唔聽話,已經開始部署斷纜

引用:
原帖由 gerson161 於 2022-11-23 11:02 發表
尾國終於發現,司機狗愈來愈唔聽話,已經開始部署斷纜
開始將佢啲黑材料抖出黎,棋子就係咁用

呢次甴連司機真係俾 @hfceddie 燈死啦

烏方尚無回應.................................身有屎??

宅男司機仲未化妝擺返好支補光燈遮,執返靚個景就會出來發表世界講話,放心

偽烏克蘭國美偽政權係納粹份子+恐怖份子

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]