• 瀏覽: 40,553
  • 回覆: 222
+8
大陸賠率好過馬會

引用:
原帖由 banjo. 於 2022-11-22 21:43 發表
世事無絕對.
阿根廷:係啊,係啊……真係你話幾離奇呢

丹麥搞咩呀!
又玩預定賽果?大莊操盤

引用:
原帖由 smarthoKEUNG 於 2022-11-22 22:24 發表

榮耀可以當飯食?呢個世界,冇野係比金錢吸引
睇你點睇,某D球員本身有錢,未必話佢地唔會志在錢,但榮耀更重要
好似之前C朗減價都想入大球會,就係為咗再攞冠軍。

所以話自從進入賭波年代後,世界盃己經冇睇頭!乜春都假

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2022-11-22 22:17 發表

算呀 好多人賭波
炒樓賭波香港唯一優勢

美斯,大陸譯做梅西。
廣東梅縣有個梅西派出所。
梅西派出所負責人提醒球迷:唔好賭波!
來源:
https://www.guancha.cn/politics/2022_11_22_668066.shtml

引用:
原帖由 九紫鳳凰 於 2022-11-22 22:30 發表

睇你點睇,某D球員本身有錢,未必話佢地唔會志在錢,但榮耀更重要
好似之前C朗減價都想入大球會,就係為咗再攞冠軍。

引用:
原帖由 fung123b 於 2022-11-22 22:31 發表
所以話自從進入賭波年代後,世界盃己經冇睇頭!乜春都假
有賭波後,世界盃只係賭具,信冇假嘅人實在太純情

客 18倍…

━━━━━┒
┓┏┓┏┓ 
┛┗┛┗┛┃\○/ 阿根廷!
┓┏┓┏┓┃    /     我****1!
┛┗┛┗┛┃ノ) 
┓┏┓┏┓┃
┛┗┛┗┛┃
┓┏┓┏┓┃
┛┗┛┗┛┃ 
┓┏┓┏┓┃
┛┗┛┗┛┃ 
┓┏┓┏┓┃ 
┛┗┛┗┛┃ 
┓┏┓┏┓┃
┃┃┃┃┃┃
┻┻┻┻┻┻

香港撒瑪利亞防止自殺會熱線 : 23892222
醫院管理局精神健康專線 : 24667350
東華三院芷若園熱線︰18281
撒瑪利亞會熱線︰28960000
本地電話投注服務︰1881
​學友社學生熱線:25033399
社會福利署熱線︰23432255
生命熱線 : 23820000

引用:
原帖由 tony.hk 於 2022-11-22 21:20 發表
法國對澳洲
法國佬張潛艇訂單....有仇報仇喇
你唔講都唔記得左

引用:
原帖由 天外有天sel 於 2022-11-22 22:36 發表

有賭波後,世界盃只係賭具,信冇假嘅人實在太純情
當然啦,又油王,又猶太佬,又共濟會,瓣瓣都做嘢。

引用:
原帖由 九紫鳳凰 於 2022-11-22 22:22 發表

不太可能吧,話晒世界盃係最重要的比賽,關乎國家的榮耀,也是球員個人生涯的最重要比賽.......
可能劇本最後係佢哋攞冠軍

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]