• 瀏覽: 77,663
  • 回覆: 454
  • 追帖: 1
+49
有交通督導員於今日(22日)上午在深水埗楓樹街及福華街進行交通執法行動期間,被福華街一店舖的4名職員公然挑釁及辱罵,阻撓

車房佬夜晚應該仲有份「正職」

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221122/bkn-20221122192248008-1122_00822_001.html

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-11-22 19:57 發表
有交通督導員於今日(22日)上午在深水埗楓樹街及福華街進行交通執法行動期間,被福華街一店舖的4名職員公然挑釁及辱罵,阻撓

新聞 ...
曱甴

日日落嚟抄牌都仲得 

引用:
原帖由 siuroy123 於 2022-11-22 19:57 發表

新聞 ...
要查吓有冇黑底!

附近街坊多得佢哋唔小。

引用:
原帖由 康希 於 2022-11-22 20:05 發表
附近街坊多得佢哋唔小。
抄咗47張, 應該唔少街坊要「多謝佢哋」

320X47 = 15040
抄足一個月 ... 好玩咯!!!!

香港特別多on鳩仔

Good job!

引用:
原帖由 sng850 於 2022-11-22 20:01 發表

要查吓有冇黑底!
據悉,該4名車房職員辱罵抄牌的督導員,之後警員接報到場調停,對方繼續惡言相向,甚至聲言「你知唔知我係邊個!」

反黑組跟進!

原文網址:不滿抄牌辱罵「咖啡仔」及交警 深水埗車房4職員被捕 | on.cc東網 | 港澳 https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20221122/mobile/bkn-20221122192248008-1122_00822_001.html

引用:

新聞 ...
4隻黑甴。。。

呢條街, 日日落去抄, 抄佢一年半載, 期間重可以拖下車。

引用:

新聞 ...
酒吧門口扮馬蓮萊.....🐕

正義彰顯,壞人繩之於法,支持警察,嚴正執法👍🏻👍🏻👍🏻

死曱甴判終身監禁啦

呢幾條車房仔相信以後有排煩,甚至連累埋附近店鋪。

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]