• 瀏覽: 38,267
  • 回覆: 180
  • 追帖: 1
+10
俄羅斯國防部上周五(18日)指控,再有新影片顯示烏克蘭軍人處決手無寸鐵的俄軍戰俘,美國負責全球刑事司法的無任所大使沙克(

老美“密切跟進”,但最後責任在俄方

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221122/bkn-20221122071514740-1122_00992_001.html

老美 : 你又衰, 佢又衰, 唔好打和談啦........case closed 

戲子總統做咗殺人犯

美狗會跟進? 咪L玩啦.

在俄烏問題上,美國近期開始想轉軚!

根住咪攪攪吓扮失憶。

引用:
原帖由 kcsam 於 2022-11-22 08:06 發表
俄羅斯國防部上周五(18日)指控,再有新影片顯示烏克蘭軍人處決手無寸鐵的俄軍戰俘,美國負責全球刑事司法的無任所大使沙克(

老美“密切跟進”,但最後責任在 ...
納粹烏克蘭除左好事有咩做唔出?

引用:
原帖由 老納 於 2022-11-22 08:54 發表
在俄烏問題上,美國近期開始想轉軚!
美國開始將烏啲衰野抖出黎,唔再維護

俄羅斯係戰鬥民族
烏克蘭都係
唔好expect 一邊做 一邊唔做
所以希望盡快打完仗 我怕見到血

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-22 09:22 發表

美國開始將烏啲衰野抖出黎,唔再維護
因為過咗中期選舉,拜登斷咗一隻腳,加上德國,法國已經頂唔順能源同通漲問題,澳紐又去同中國傾計,美國可能已經feel到,如果再盲撐隻司機,會失去歐洲,澳紐影響力又下跌,到時就得不償失!

你哋先前又話追究沙地王儲 啱啱又話有特權 

而家又話要 將司機繩之於法 咪得個講字 

引用:
原帖由 老納 於 2022-11-22 09:29 發表

因為過咗中期選舉,拜登斷咗一隻腳,加上德國,法國已經頂唔順能源同通漲問題,澳紐又去同中國傾計,美國可能已經feel到,如果再盲撐隻司機,會失去歐洲,澳紐影響力又下跌,到時就得不償失!
更重要係被 @hfceddie  燈死左 

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-22 09:37 發表

更重要係被 @hfceddie  燈死左 
我認為其實俄羅斯一直都係唔想傷害民族感情,所以就住打!

美國中期選完咗, 預期難以如以往啲錢話批就批
烏缺少美國水喉之下好難維持攻勢, 必然戰敗

美國依家鋪緊炒作之路, 想表達「並唔係意識形態輸咗, 而係司機做埋啲衰野先輸」

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]