• 瀏覽: 27,995
  • 回覆: 158
+18
烏佬以為夠狠, 俄佬就會更大力, 歐洲就會比更多武器. 而家係歐洲唔想打, 而且司機知道唔打, 人地就會計算佢犯嘅罪.

司機總統奸到出汗成日想擴大戰線拖北約落水,想歐美更多支援同經濟支助,北約唔上當就炸北溪,炸大橋。北約都唔上當就導彈炸波蘭睇你北約仲唔參戰,點知老美即核出嚟督爆。點都唔參戰。

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-19 21:48 發表
俄羅斯國防部11月18日發表聲明稱,有影片顯示烏克蘭士兵蓄意射殺逾10名俄羅斯戰俘。莫斯科稱這構成「戰爭罪」。在俄烏戰爭進行到第9個月之際,交戰

這種事早就有,只是媒體不報而已,現在爆出來,只能說歐美最近被烏克蘭想拖歐美下場越來越激烈的行為有點厭煩了,想烏克蘭消停一些。

睇見個總統都咁PK , 啲兵都唔會好啦!!

poor people

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2022-11-19 21:48 發表
俄羅斯國防部11月18日發表聲明稱,有影片顯示烏克蘭士兵蓄意射殺逾10名俄羅斯戰俘。莫斯科稱這構成「戰爭罪」。在俄烏戰爭進行到第9個月之際,交戰

停軍援機會不大,尾國就是利用這個機會削弱俄羅斯的兵力。

殺戰俘無着數,因為俄軍知道被活捉後會被殺,一定會盡力戰鬥,到時大家都死傷嚴重。

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2022-11-20 06:39 發表

停軍援機會不大,尾國就是利用這個機會削弱俄羅斯的兵力。
兵力冇弱過~核5×××

俄鬼咁快有新劇本😂

好笑,先撩者賤,你無啦啦打人,燒晒人間屋,搶晒人D財物,佛都有火,耶穌都會打七你啦

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-11-20 06:49 發表
好笑,先撩者賤,你無啦啦打人,燒晒人間屋,搶晒人D財物,佛都有火,耶穌都會打七你啦
耶穌係打都打7美國先啦

引用:
原帖由 食電子煙 於 2022-11-20 06:55 發表

耶穌係打都打7美國先啦
唔好盲目幫老俄因為佢係我哋盟友,你睇返歷史,老俄品性有機會就會背後插你一刀呀

打仗正常

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2022-11-20 07:12 發表

唔好盲目幫老俄因為佢係我哋盟友,你睇返歷史,老俄品性有機會就會背後插你一刀呀
我冇盲幫老俄呀~美國佬無端端洗衣粉就打伊拉克,咁耶穌好撚應該打7佢啦

引用:

司機由始至終都係一個大話精,只係識老屈俄羅斯,呢次斷正啦。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]