• 瀏覽: 43,073
  • 回覆: 130
引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-11-24 16:54 發表

梗係唔會理解到啦,人哋都唔係講緊嗰樣嘢
佢話睇症用時間 我咪笑佢點解會用30分鐘
基本睇一睇就分流 用5分鐘都唔洗, 之後就等5小時以上

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-11-24 16:56 發表

佢話睇症用時間 我咪笑佢點解會用30分鐘
基本睇一睇就分流 用5分鐘都唔洗, 之後就等5小時以上
因為你根本唔明人哋講乜,人哋係講緊等完見醫生嗰個時間,個醫生平均用30分鐘前完成一個症

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-11-24 17:01 發表

因為你根本唔明人哋講乜,人哋係講緊等完見醫生嗰個時間,個醫生平均用30分鐘前完成一個症
見醫生 30分鐘? 你就想啦 而家疫情期呀
你上次貼左張圖出黎架 ,等候時間 北區大魚山都要30分鐘最低

今日彈到九千幾,冇撚講錯啦,復乜撚野常嗻。
如果新冠病毒感染者入院嘅話,唔使住負壓房,醫護唔使帶N95,先同我講復常啦屌!

根本磚家賤格到不堪,而家磚家玩嘅策略就係儘量不設防,例如中學要拆咗啲膠板,谷高感染,等啲感染可以分開唔同日子,佢條數就冇咁難睇。但係磚家個奸計已經失敗。
今日仲有個專家出來話呢隻病毒會打擊免疫系統,根本係另類嘅愛滋病。

引用:
原帖由 食家牛 於 2022-11-24 17:04 發表

見醫生 30分鐘? 你就想啦 而家疫情期呀
你上次貼左張圖出黎架 ,等候時間 北區大魚山都要30分鐘最低
人哋係話見醫生用5分鐘,但係個醫生處理埋其他嘢加加埋埋用咗30分鐘,我哋從來都唔係講等候時間

引用:
原帖由 賭媽 於 2022-11-19 16:16 發表

似唱雙王
所謂的防疫政策得談笑
比卡超去睇波帶頭唔帶罩,波仔中左又特權

引用:
原帖由 tkglobe 於 2022-11-24 17:16 發表

人哋係話見醫生用5分鐘,但係個醫生處理埋其他嘢加加埋埋用咗30分鐘,我哋從來都唔係講等候時間
咁係我睇錯, 但睇醫生時間絕對唔可以用30分鐘形容
一般發高燒都唔洗用30分鐘啦 , 但係嚴重燒傷,被斬傷點只用30分鐘去睇呀?

即使疫情緩和,連其他傳染病和嚴重疾病也多人患,一樣增加公立醫院壓力

支持全中國香港繼續全面封城隔離強檢,直至完全清零為止!

引用:
原帖由 pycicamn 於 2022-11-24 23:15 發表
即使疫情緩和,連其他傳染病和嚴重疾病也多人患,一樣增加公立醫院壓力
情況就係咁, 11月24日已經聲明如果公立醫院服務
受新冠肺炎阻礙,便會重啟防疫 , 希望佢盡快令到市面
真正復常 , 不是每日9000宗叫復常洗腦式宣傳

世界盃未完, 未來疫情肯定過萬

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]