• 瀏覽: 30,277
  • 回覆: 171
+5
早幾個月前 西媒就話俄軍已經彈盡糧絕
要向北韓要彈藥
果時就已經講 俄軍係世界其中一個軍火出口商
傳統軍備你話佢地唔夠
咪笑死人

俄軍動員後 都唔知有無出到3成力 而家都仲係用舊武器為主
新式武器大多都未進場

仲有 講左好多次 北約真係介入
到時就絕對唔會係常規戰爭 而係核戰爭
呢D專家 真係去食屎啦

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-19 13:58 發表

所以我從來都唔同昆蟲爭辯冇數據既論點
高明

可能俄羅斯仲係用緊過期貨

引用:
原帖由 前進可愛的波菜 於 2022-11-19 13:52 發表

🤔其實俄、中國、北韓幾耐冇打過仗?

當50年….咁即係有50年存貨… 

北韓都多到下下射落海….
中國韜光養晦

幾時炸英國?日日撩交打,第一個打英國。

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-19 13:38 發表
烏克蘭和西方官員近月宣稱,俄羅斯的武器庫存迅速減少;但俄羅斯周二(15日)仍向烏克蘭發動至今最大規模空襲,發射了96枚導

烏克蘭和西方官員近月宣稱,俄羅 ...
有人擔憂蛋蛋餵唔夠歐洲,別有用心咁話俄羅斯武器庫存少,明顯想歐洲與俄羅斯攬炒

引用:
原帖由 小小荀盤 於 2022-11-19 14:10 發表
等佢消耗多少少,全世界就可以輕鬆佔領俄佬
你講真? 你北約20國聯軍入侵俄佬領土,俄佬隨時攬炒亂射核彈一鑊熟。。。

打左大半年都仲係咁,俄軍都係返鄉下食屎啦,要是解放軍, 保證五日已經可以拿下基輔

引用:
原帖由 門前送行 於 2022-11-19 15:03 發表
北極熊真係冇貨,D貨同北寒借
重有伊朗同阿爺支援,大把貨

歐美烏成日自high,根本唔知實際情況

之前美媒估計俄羅斯有6000幾枚核彈頭,斷估常規導彈都超過呢個數呱,咁快就無晒庫存?

外媒啲野掉轉諗就正確,美國歐盟自己庫存比晒烏雞無貨賣就老作俄軍無導彈庫存,同俄軍得三日糧同一套路

附件

15300920855b335a351ded0.jpg(35.86 KB)

過期彈藥嘅庫存真係剩唔多
新嗰批就快會用

烏克蘭開始落雪,烏克蘭人無電無氣供暖和照明,有排捱凍。

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2022-11-19 14:11 發表

點反攻法?根本就脫離現實
用嘴都是一種技巧

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-19 13:38 發表
烏克蘭和西方官員近月宣稱,俄羅斯的武器庫存迅速減少;但俄羅斯周二(15日)仍向烏克蘭發動至今最大規模空襲,發射了96枚導

烏克蘭和西方官員近月宣稱,俄羅 ...
隻昆蟲係咪eddie

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]