• 瀏覽: 3,542
  • 回覆: 18
+2
29歲男醫生疑於今年4月往太子站的港鐵車廂內非禮女乘客,他否認一項猥褻侵犯罪,案件今(18日)在西九龍裁判法院續審。經過7名控方證人的

佢會唔會真係被人砌生豬肉呢?

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... 成立-男醫生認不舉稱遭警羞辱作口頭招認

黃思想起太子831,即時想非禮違法達義

引用:
原帖由 摸胸呻吟妖上身 於 2022-11-18 17:58 發表
29歲男醫生疑於今年4月往太子站的港鐵車廂內非禮女乘客,他否認一項猥褻侵犯罪,案件今(18日)在西九龍裁判法院續審。經過7名控方證人的

...
咁係地鐵攞碌J出黎物理治療lor

D咁變態既野自己刪埋房門慢慢磨墻啦, 讀咁多書做醫生都唔知為乜, 一鋪清袋, 人生reset  

變態

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-22 15:00 發表
D咁變態既野自己刪埋房門慢慢磨墻啦, 讀咁多書做醫生都唔知為乜, 一鋪清袋, 人生reset  
就係醫生才冇事
邊會清袋
現實係不少醫生因非禮罪停醫一陣再行醫又唔會去踎
更甚是判援刑

一般人一定衰硬,但醫生律師就算殺人強姦,都唔會有乜事,應該都係一時貪玩。

彈出彈入   招認完又唔認

讀咁多書都唔知為咩

引用:
原帖由 摸胸呻吟妖上身 於 2022-11-18 17:58 發表

...
咁證據證人,點砌?Ching係咪想砌警方生豬肉呢?

如果係智慧法官審,可應已大大巴車落去

如果事件發生喺萊島,佢應該冇乜事。

案情複雜,啊被告人本身唔得,但佢又塞兩隻蛋蛋落個袋袋度,仲要震埋隔離女女

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2022-11-22 15:13 發表
讀咁多書都唔知為咩
為做鹹濕醫生

引用:

...
仇港女仇上腦,連黑醫都撐

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]