• 瀏覽: 44,838
  • 回覆: 185
  • 追帖: 1
+3
零一黑妓一見到大陸嘢就起晒機,然後隱善揚惡黎call手joke一齊打。

應該當場啪左佢。

引用:
原帖由 victorkc 於 2022-11-18 16:24 發表
零一黑妓一見到大陸嘢就起晒機,然後隱善揚惡黎call手joke一齊打。
新聞內容係講有市民合力拘捕疑犯

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-18 16:11 發表
無法無天!內地瘋傳一段當街性侵女子影片,廣東潮州彩塘鎮1名人覱帶着2名孩子,早上在大街行走時,突然被1名男子「抓胸」,隨後更被強壓在地上意圖

👍🏼理想嘅國度✌🏼

大陸真係好地方

引用:
原帖由 cannabisbaby 於 2022-11-18 16:11 發表
無法無天!內地瘋傳一段當街性侵女子影片,廣東潮州彩塘鎮1名人覱帶着2名孩子,早上在大街行走時,突然被1名男子「抓胸」,隨後更被強壓在地上意圖

01個記者作野正PK啦,全片條街根本就無乜人,第一個電單車司機的確係直行直過,事不關心或怕事心態的確唔要得,但尾段部貨VAN兩個男人下車已是在幫個女人,想問個標題話街上既人冷漠對待是指誰呀

高尚嘅大陸人

引用:
原帖由 芝峰助理2018 於 2022-11-18 17:00 發表

01個記者作野正PK啦,全片條街根本就無乜人,第一個電單車司機的確係直行直過,事不關心或怕事心態的確唔要得,但尾段部貨VAN兩個男人下車已是在幫個女人,想問個標題話街上既人冷漠對待是指誰呀
記者講 01公司對待員工冷漠

引用:

明明片尾有路人出手幫助,黑記係都要抹黑!

黃狗曱甴樓梯、天台周街食天使咪仲仆街!

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2022-11-18 17:03 發表
高尚嘅大陸人
睇片睇內文先講啦!

廣東省人好似有睇香港日化電視節目架.

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]