• 瀏覽: 7,085
  • 回覆: 46
+3
警隊今年新引入六輛國產裝甲車「劍齒虎」,保安局局長鄧炳強今日(17日)在其Facebook專頁上載影片,進一步揭開「劍齒虎」面紗。據鄧炳強介紹,「

呢款國產裝甲車真係巧勁!

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/837396/鄧炳強fb介紹-劍齒虎-可連轟15枚催淚彈-拍攝600米內人貌

靚嘢

提示: 違規內容已被屏蔽
廣州需要你 , 建議 即刻借調比廣州 使用🤭

引用:
原帖由 大家都支持中國 於 2022-11-17 15:38 發表
中華人民共和國香港特別行政區有愛國愛港嘅鄧炳強做保安局局長好幸福!
梗係幸福啦 , 但國內唔夠幸福 , 應該將架車借比國內玩下。 以便 宰殺 大陸曱甴

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-17 17:49 發表

梗係幸福啦 , 但國內唔夠幸福 , 應該將架車借比國內玩下。 以便 宰殺 大陸曱甴
Good Idea! 香港曱甴唔使宰, 自己會由停車場跳落街, 有d又會坐艇投奔鹽田

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-11-17 17:59 發表
美國MQ9,一炮就KO佢啦
警用和軍用都未撚分得清

引用:
原帖由 takngaihk 於 2022-11-17 17:49 發表

應該借比BNOers祖家, 那邊去了咁多曱甴過去

引用:
原帖由 豬木屍吃河童 於 2022-11-17 18:10 發表

警用和軍用都未撚分得清
冇錯。

曱甴惡噩

中國人只敢打自己人
有種拎黎打日本/美國佬

政府仲用緊facebook咩

引用:

梗係先喺香港用好啦!見到香討黃畜曱甴俾正義香港警察宰殺,真有說不出的興奮呀!

引用:
原帖由 當天的好日子 於 2022-11-17 17:59 發表
美國MQ9,一炮就KO佢啦
MQ-9有炮?
曱甴有MQ-9?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]