• 瀏覽: 24,811
  • 回覆: 152
  • 追帖: 1
+2
高等法院原訟庭法官金貝理去年10月審理一宗案件時「放生」毒案疑犯,引起極大爭議,律政司近日上訴,終審法院令案件發還重審。

呢隻PK法狗判狗明顯係收了錢放人, 所以急急腳捧住黑錢返蠅國嘆世界啊... 特首應該盡快將呢類老外西毛PK法狗判狗踢出香港才是...

新聞來源連結:
https://www.wenweipo.com/a/202211/16/AP6374e9d8e4b09044e512e1e1.html

犯同法官兩個都係英國人,擺明故意玩程序,甚至係濫權發出非法的司法指令,幫同胞甩身!
呢啲係國家集團對抗嘅新型利益衝突,香港應該要儘快為有關情況立法!

偏幫毒販幫到出面

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-11-17 00:12 發表
高等法院原訟庭法官金貝理去年10月審理一宗案件時「放生」毒案疑犯,引起極大爭議,律政司近日上訴,終審法院令案件發還重審。

呢隻PK法狗判狗明顯係收了錢放人, 所以急急腳捧住黑錢返蠅國嘆世界啊 ...
呢啲咁嘅西毛九品真係垃鳩圾。

咁似佳寧案,當年柏嘉法官放生佳寧主犯,柏嘉亦因此案辭職,後來柏嘉就係塞浦路斯撞車死咗…都唔知係咪滅口😥

堂堂中國地方,,2022年重有個英國大法官係度,,無言了

一件垃圾法官 

引用:
原帖由 棧道 於 2022-11-17 02:17 發表
堂堂中國地方,,2022年重有個英國大法官係度,,無言了
做得公正咪冇問題,而家就影衰哂外藉法官,亦揭示外藉法官有陰暗一面

咪以為走左就算,國安應徹查

仲唔走咩?

引用:
原帖由 泛民之星陳盲刎 於 2022-11-17 00:24 發表
犯同法官兩個都係英國人,擺明故意玩程序,甚至係濫權發出非法的司法指令,幫同胞甩身!
呢啲係國家集團對抗嘅新型利益衝突,香港應該要儘快為有關情況立法!
英國人賣鴉片起家,係傳統。

老廉必須做野唔好卑條八婆離開香港

如果膠髮官和罪惡集團有關,在香港佢要坐監嗎?還是因為佢有特權可以免責? 另外想問膠官是否係神? 永遠沒有錯?

引用:
原帖由 hwwong 於 2022-11-17 00:12 發表

呢隻PK法狗判狗明顯係收了錢放人, 所以急急腳捧住黑錢返蠅國嘆世界啊 ...
香港有黑暴,係有班狗髮官縱容的,一定要清理💪💪

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-11-17 02:23 發表

做得公正咪冇問題,而家就影衰哂外藉法官,亦揭示外藉法官有陰暗一面
美國大法官有外籍人士嗎?
美國總統可以不是美國籍人嗎?

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]