• 瀏覽: 24,838
  • 回覆: 144
+4
美國太空總署(NASA)的登月火箭月亮女神1號周二(15日)中午開始注入燃料,準備發射升空,但期間發生洩漏,火箭最終在東

嚇死人咩,升空前一刻如同海嘯咁燃料洩漏,升遲幾秒又大爆炸
美共D科技真係...

入去睇片,真係兇險
新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20221116/bkn-20221116130350269-1116_00992_001.html

第幾次狼來了 射唔出野

月亮女神1號如敗登工作中瀨嘢.....

一射再漏,邊射邊漏🤣😂🤣😂真心希望佢成功登陸月球

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-16 19:39 發表
但係呢,佢老美個計劃係繞月球運行,而唔係撞落月球喎!

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-11-16 19:41 發表

你真係呀,有人係另外個吹到行曬😎你就唱反調😩
你都識講另外啦,關我咩事

目標由月球, 提升到飄去外太空.

又話成功咗嘅,做乜又失敗

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-16 19:39 發表
漏氣仲夠石油氣煮公仔麵 希望佢掉落嚟唔好掟到小朋友

1450:已射多支

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-16 19:28 發表
美國太空總署(NASA)的登月火箭月亮女神1號周二(15日)中午開始注入燃料,準備發射升空,但期間發生洩漏,火箭最終在東

嚇死人咩,升空前一刻如 ...
算好叻架啦,技術比人偷走咗,要從新研發過

引用:
原帖由 zhangan 於 2022-11-16 19:56 發表

算好叻架啦,技術比人偷走咗,要從新研發過
咁又係
做慣假,突然要做真,係難D

引用:
原帖由 寒冬小老闆 於 2022-11-16 19:41 發表

你真係呀,有人係另外個吹到行曬😎你就唱反調😩
你點可以講香土之友Eddie壞話架,小心佢拉黑你,被強迫加入我們anti Eddie大家庭😂🤣😂🤣

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]