• 瀏覽: 24,896
  • 回覆: 144
+4
越嚟越搞笑。實力喎…

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-16 19:28 發表
美國太空總署(NASA)的登月火箭月亮女神1號周二(15日)中午開始注入燃料,準備發射升空,但期間發生洩漏,火箭最終在東

嚇死人咩,升空前一刻如 ...
係海嘯中升空,又係美國獨創🤭🤭

引用:
原帖由 ibm1 於 2022-11-17 09:16 發表
 2025 年登月? 
如果美國可以喺 2025年前載人繞月飛行, 
我發誓從此唔再話佢 60年代載人登月係造假呢個事實.  

都有咁可能。你睇俄佬同大陸從來就無插過佢呢樣。

以前美國d穿梭機庫存零件仲夠。只要組裝唔出事。 登月唔難。

不過今日美國連整返前輩漏低個d零件。都咁q多故障。

真系慘。只能夠希望唔出事。如果唔出事。佢去月球又唔難。

因為以前係真去過

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-11-17 16:00 發表

都有咁可能。你睇俄佬同大陸從來就無插過佢呢樣。

以前美國d穿梭機庫存零件仲夠。只要組裝唔出事。 登月唔難。

不過今日美國連整返前輩漏低個d零件。都咁q多故障。

真系慘。只能夠希望唔出事。如果唔出事。佢去月球又唔難。

因為以前係真去過
以50年後今日O既材料科技, 都有問題,
你居然相信當年技術可以比今日高.... 智商真係利害...

你相信美國當年登月技術資料遺失?
電腦都未有O既年代, GPS 都未有O既年代,
太空人點喺月球上校對離開時間?
如何定位及對接?

不如, 美國真係派人過到 van Ellen Belts 先講啦~

以現金科技都搞成咁, 究竟50年前點登月????

引用:
原帖由 ibm1 於 2022-11-17 16:37 發表

以50年後今日O既材料科技, 都有問題,
你居然相信當年技術可以比今日高.... 智商真係利害...

你相信美國當年登月技術資料遺失?
電腦都未有O既年代, GPS 都未有O既年代,
太空人點喺月球上校對離開時間?
如何定位及對接?

不如, 美國真係派人過到 van Ellen Belts 先講啦~
我年紀都大啦。不過就無咁大。穿梭機我算係由細睇到大啦。

咁當年我讀小學個陣都無GPS啦。打電話都系電話亭啦。
但我係睇住穿梭機昇空。睇住佢係太空精準用機械臂,人手操控抓隻衛星入機艙喔。

你地睇YouTube當然會覺得好有問題。
我當年睇新聞喔。
佢地連咁大個太空都可以凌空抓衛星。咁佢地又點定位呢。後生仔?
真系全手動喔。

我覺得,你將人類個能力思考得太差嗻。而且你將自己個能力唔得,當左精英機師咯。 你知道人同人個差距有時會大過人同智能電腦架。

引用:
原帖由 chenflie 於 2022-11-17 16:55 發表

我年紀都大啦。不過就無咁大。穿梭機我算係由細睇到大啦。

咁當年我讀小學個陣都無GPS啦。打電話都系電話亭啦。
但我係睇住穿梭機昇空。睇住佢係太空精準用機械臂,人手操控抓隻衛星入機艙喔。

你地睇YouTube當然會覺得好有問題。
我當年睇新聞喔。
佢地連咁大個太空都可以凌空抓衛星。咁佢地又點定位呢。後生仔?
真系全手動喔。

我覺得,你將人類個能力思考得太差嗻。而且你將自己個能力唔得,當左精英 ...

無知真可怕...

都係嗰句,
美國真係派人過左 van Ellen Belts 唔俾輻射射死先再講...

引用:
原帖由 ibm1 於 2022-11-17 17:02 發表

無知真可怕...

都係嗰句,
美國真係派人過左 van Ellen Belts 唔俾輻射射死先再講...
無錯

低級犯錯,連燃料倉都睇唔掂,應該都冇乜時間睇下太空船保護層有冇破損,睇下會唔會歷史再重演吧...

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-16 19:39 發表
一射再漏,邊射邊漏🤣😂🤣😂真心希望佢成功登陸月球
今次呢支火箭只係會環繞月球,唔會登陸

引用:
原帖由 siuhung 於 2022-11-16 19:43 發表

但係呢,佢老美個計劃係繞月球運行,而唔係撞落月球喎!
撞落月球已經俾印度佬成功實行咗,美國攞唔到第一🤭

引用:
原帖由 巫德輝 於 2022-11-16 22:06 發表
我比  漢奸 eddie 佢封左
大把人俾佢封咗,我都俾佢封咗,你並不孤單

引用:
原帖由 身民主持係大晒 於 2022-11-16 22:10 發表

啱啱又俾隻廢柴封左我
佢發覺你一講嘢唔啱佢聽佢就封你㗎

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]