• 瀏覽: 107,663
  • 回覆: 758
  • 追帖: 1
+32
抵制韓仔

實習生?咁求其不如揾個清潔大嬸啦

呢單野如果要上岡上線分分鍾會引起外交風波,咁求其就算?定根本無放香港或者中國在眼內?

E單嘢唔可以算,抵制南韓
找金仔先

香港黑暴好多都未夠18歲, 咁都做到CEO,係廟街公厠求其搵個阿伯都叻過佢啦, 最先查係呢個CEO就真 

不如賴落球憧度仲好

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-15 18:57 發表
11月13日在韓國舉行的亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國決賽中,主辦機構誤把香港修例風波期間示威者常用歌曲《願榮光歸香港》當成中國國歌播放

明玩你又點,香港有咩咁大支野,人地睇唔起你
阿爺又無反應

作為美帝係亞洲養既其中一隻狗,南朝鮮動作多多算是合格既屎忽鬼

引用:
原帖由 cykwok 於 2022-11-15 19:28 發表
要時刻表現出愛黨的人, 不會收口.
咪混淆啦,黨乜撚野丫
2019黑3人暴動害得鄉港家庭家破人亡妻離子散陰陽永隔
正邪不兩立,既然魔盒子已打開,戰爭不可避免,永久延續

引用:
原帖由 $_$_$ 於 2022-11-15 19:44 發表

阿爺又無反應
急咩者
未過G20唔會有咩反應

引用:
原帖由 $_$_$ 於 2022-11-15 19:44 發表

阿爺又無反應
都唔知你up 乜9

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-15 18:57 發表
11月13日在韓國舉行的亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國決賽中,主辦機構誤把香港修例風波期間示威者常用歌曲《願榮光歸香港》當成中國國歌播放

咁嘅大話搵鬼信

炒掉他則可以了,無須把它政治化!

https://angelpaul026.pixnet.net/blog/post/75884551

初級變實習,實習變臨時
同我地啲官一樣,瀉!

即系將個鑊甩去google度啦,咁港府下一步系要求google 做嘢囉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]