• 瀏覽: 107,670
  • 回覆: 758
  • 追帖: 1
+32
呢個時代⋯辦公室度度有錄像 估計好快放出來
所以今日先打出一張牌

難怪梨泰園可以死過百人 警方派出全部實習生:沒有不可告人動機 不過就有警官自殺亡

引用:
原帖由 T2. 於 2022-11-15 18:57 發表
11月13日在韓國舉行的亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國決賽中,主辦機構誤把香港修例風波期間示威者常用歌曲《願榮光歸香港》當成中國國歌播放

主辦方同尾國佬用洗衣粉屈伊拉克有大殺傷力武器有乜分別??

要時刻表現出愛黨的人, 不會收口.

「香港欖總今午最新回應指,早於10月23日亞洲攬總已向港隊確認,香港代表隊的國歌是《義勇軍進行曲》,倘港隊打入決賽會播放此曲。香港欖總又指,一直持有相關對話紀錄。」

「10月23日亞洲欖總向港隊確認……」,係咩人確認?呢個實習生?
點解香港欖總唔公布確認嘅郵件或者信息?
究竟亞洲欖總認為香港欖總有冇提供中國國歌?
亞洲欖總聲稱冇中國國歌可以播(無論係香港欖總冇提供,抑或係提供之後遺失咗),係幾時發現嘅?
發現咗點解唔同香港欖總聯絡,要自己揾?
實習生喺邊度揾到首歌?
點解會認為揾得啱?
沒有不可告人動機,即係佢冇事?

泡菜仔唔會有興趣知道香港2019年的暴動, 呢單畸屎最有可能係有背景的黃屍曱甴用錢買通[實習生], 叫佢播歌.
另有一個可能係有黃屍[餓底]交國歌時玩嘢.

金仔射錯導蛋,可唔可以話係實習生出錯呢?

呢個欖總好有問題
應該成日炒起

引用:
11月13日在韓國舉行的亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國決賽中,主辦機構誤把香港修例風波期間示威者常用歌曲《願榮光歸香港》當成中國國歌播放

香港應該banned攬球, 年年勞師動眾攪7攬其實得極少數人睇。

欖總CEO冇能力去處理㗎喇,等國安警察去處理啦

引用:

不如罷食韓國菜

講開又講
韓國D實習同低級職員, 唔係沖咖啡+掃垃圾做阿4既咩???
自己DL + 播野唔使人管????

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 eliskw2000 於 2022-11-15 19:40 發表
有心就有心啦,南韓仔仲死撐。做咗又唔敢認,小黃人就係咁無用。
笑L 死
佢一個CEO 走出黎推哂落一個不知名intern 就可以無事

咁不如講球場保安啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]