• 瀏覽: 6,396
  • 回覆: 42
  • 追帖: 1
韓國仁川前日(13日)舉行亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國的決賽,主辦機構在奏國歌環節中,錯將反修例運動有關的歌曲《願榮光歸香港》當作中

韓國協助恐怖份子在國際賽事中宣揚恐怖主義,罪無可恕

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/社會新聞/836541/七欖播錯國歌-收歌程序爆羅生門三大疑團藏真相-港隊幾時交歌

一定要跟進
人冇問你攞和核實~ 你唔識問點解今次未問你交 和未有核實🙊
電檢處都要先睇片啦

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-15 17:23 發表
一定要跟進 
嚴肅查辦!

香港應禁所有韓國貨,食品,電影,電視劇,旅遊,商業,運動等。

韓國欖球聯盟的公關代表稱,有向各參賽隊伍要求提交其國歌版本,
但「未能取得」(failed to get)香港隊提供的國歌,涉事人員才於網上自行搜尋歌曲播放。

email到韓仔度,檔案壞咗,下載唔到,
咪上網搵囉,國歌好易搵啫

韓仔網上搜尋「香港國歌」,然後下載,得咗

下次認真D啦,咁樣唔岩架,知唔知呀~~~~~
記得出封warming letter比初級職員呀~~~

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-15 17:23 發表
一定要跟進
人冇問你攞和核實~ 你唔識問點解今次未問你交 和未有核實🙊
電檢處都要先睇片啦
如果真係有程序核實簽收
咁d咩低級職員自己DL根本唔會存在wor, 咪即係韓國方面老作???

即刻變國際醜聞
咁以後同韓國佬傾野, 真係要全程錄影+簽

引用:
原帖由 香港內戰火焚城 於 2022-11-15 17:22 發表
韓國仁川前日(13日)舉行亞洲七人欖球系列賽第二站香港對韓國的決賽,主辦機構在奏國歌環節中,錯將反修例運動有關的歌曲《願榮光歸香港》當作中

主辦方聲稱,有初級人員自行網上下載國歌
咁主辦方唔洗負責?
一句sorry就完事?

而且哩個解釋好好笑
咩初級人員?無名無姓
咁北韓射幾粒飛彈過南韓炸下首爾,又話係初級人員拑錯制,唔關北韓政府金仔事,最多咪又講聲sorry囉~

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-11-15 17:33 發表

咁主辦方唔洗負責?
一句sorry就完事?

而且哩個解釋好好笑
咩初級人員?無名無姓
咁北韓射幾粒飛彈過南韓炸下首爾,又話係初級人員拑錯制,唔關北韓政府金仔事,最多咪又講聲sorry囉~
咪係lor.......雙標黨成日柒就係咁
根本唔係對事

現在興初級文員做替死鬼

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 17:31 發表

如果真係有程序核實簽收
咁咩低級職員自己DL咪即係作

細單野即刻變國際醜聞
國際賽😌代表隊😌⋯⋯你做本地賽 旺角隊對元朗隊 求求其其

引用:
原帖由 launch_date 於 2022-11-15 17:29 發表
韓國欖球聯盟的公關代表稱,有向各參賽隊伍要求提交其國歌版本,
但「未能取得」(failed to get)香港隊提供的國歌,涉事人員才於網上自行搜尋歌曲播放。

email到韓仔度,檔案壞咗,下載唔到,
咪上網搵囉,國歌好易搵啫

韓仔網上搜尋「香港國歌」,然後下載,得咗

下次認真D啦,咁樣唔岩架,知唔知呀~~~~~
上網搵??? 有冇版權架

引用:
原帖由 Hermas.妹妹 於 2022-11-15 17:36 發表

國際賽😌代表隊😌⋯⋯你做本地賽 旺角隊對元朗隊 求求其其
踢14個, 又賴9 d青年軍唔識規矩自己落場lor
袋支士巴拿又話維修汽車唔知規矩

紅牌唔趕出場, 4張黃都唔紅........球証新黎, 又冇事

引用:
原帖由 來自M78星雲的神 於 2022-11-15 17:33 發表

咁主辦方唔洗負責?
一句sorry就完事?

而且哩個解釋好好笑
咩初級人員?無名無姓
呢種情況,尤如恐怖份子現場直播切人頭宣揚恐怖主義

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 17:36 發表

上網搵??? 有冇版權架
就算唔計版權,佢叫香港補交國歌,時間可能同自己上網揾差不多,有問題亦唔洗自己負責。
而家個解釋違反常理。

外交事務由中央處理
中央都無意煲大件事

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]