• 瀏覽: 8,176
  • 回覆: 48
全球第二大加密貨幣交易所FTX無預警聲請破產,對虛擬貨幣圈造成極大衝擊,不少投資人的心血一夕蒸發。就有投資人1200萬資產「一秒蒸發」,忍不住發文抱怨「政府沒監管」,但貼文卻遭大批網友吐槽。一位投資人...

虛擬貨幣最大用途就係用黎洗黑錢, 完全沒有擔保, 風險太大!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/ftx破產千萬沒了-他怨政府沒監管-232421395.html

用虛擬貨幣就係唔想政府監管 

老千遇上騙子.

又話defi 好安全
依家証明貨幣係有佢用處

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2022-11-15 08:07 發表
用虛擬貨幣就係唔想政府監管 
無錯 依個理由都幾好笑

一個唔值錢嘅數據 風險自負

怨得誰

下個爆應該係玄宇宙 

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-11-15 08:38 發表
又話defi 好安全
依家証明貨幣係有佢用處
係好安全呀......蝕到渣都冇之ma

=黃人買個理念咁.........價錢唔重要

引用:
原帖由 DOT 於 15-11-2022 08:06 發表
全球第二大加密貨幣交易所FTX無預警聲請破產,對虛擬貨幣圈造成極大衝擊,不少投資人的心血一夕蒸發。就有投資人1200萬資產「一秒蒸發」,忍不住發文抱怨「政府沒監管」,但貼文卻遭大批網友吐槽。一位投資人...

虛擬貨幣最大用途就係用黎洗黑錢, 完全沒有擔保, 風險太大!

新聞來源連結:
https://hk.news.yahoo.com/ftx破產千萬沒了-他怨政府沒監管-232421395.html
收虛擬黑錢果個都藥志

以前話冇正苦監管係虛擬幣其中1個好處,而家話冇監管

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 08:45 發表
下個爆應該係玄宇宙 
high risk

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 08:46 發表

係好安全呀......蝕到渣都冇之ma

=黃人買個理念咁.........價錢唔重要
師兄唔好喺傷口灑鹽了
好多黃KOL之前叫人買加密貨幣

引用:
原帖由 longgun67 於 2022-11-15 09:02 發表

師兄唔好喺傷口灑鹽了
好多黃KOL之前叫人買加密貨幣
傷口灑鹽呢d我點會做
傷口淋屎水呢d PK野先岩我

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 08:45 發表
下個爆應該係玄宇宙 
阿星之子重 叻唔切叫全港盡快投入 圓魚就.......

引用:
原帖由 on9star 於 2022-11-15 09:14 發表

阿星之子重 叻唔切叫全港盡快投入 圓魚就.......

係千王之王

引用:
原帖由 ngblowwater-a1 於 2022-11-15 09:17 發表

係千王之王
原來依家成日講嘅創科係成立D扼9人公司....

主題標籤 #交易所
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]