• 瀏覽: 16,378
  • 回覆: 30
+2
到今日為止, 俄羅斯還是控制住佢要控制的地方,烏克蘭軍隊當中一半已經喺僱傭軍了,其實烏克蘭的確冇辦法和談,只有硬着頭皮打下去才有錢和武器

附件

v2-dd8fd584ee348b60d5cc5f36fe0fec04_1440w.jpg(249.98 KB)

邊界劃分的歷史問題,兩族水乳交融,好難講話邊個搶邊個既

俄羅斯赫以松撤軍,我地亡屍巳經打哂飛機,唔會面對現實睇呢個帖的。。。

引用:
原帖由 PASSIVEINCOME 於 2022-11-14 20:44 發表
到今日為止, 俄羅斯還是控制住佢要控制的地方,烏克蘭軍隊當中一半已經喺僱傭軍了,其實烏克蘭的確冇辦法和談,只有硬着頭皮打下去才有錢和武器
一半喺僱傭軍的source?

只係在烏狗國內124821嘅土地上打梗仗,談不上占領

引用:
原帖由 殘廁變態的豬豬 於 2022-11-15 08:45 發表
俄羅斯赫以松撤軍,我地亡屍巳經打哂飛機,唔會面對現實睇呢個帖的。。。
正確來講,係從赫爾松西岸撤軍撤民返東岸,赫爾松70%係俄羅斯手上
俄羅斯在不利防守地方撤軍,被西方吹到烏軍大贏,只睇標題,仲以為收復所有領土

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2022-11-15 14:19 發表

正確來講,係從赫爾松西岸撤軍撤民返東岸,赫爾松70%係俄羅斯手上
俄羅斯在不利防守地方撤軍,被西方吹到烏軍大贏,只睇標題,仲以為收復所有領土
之前俄軍哈爾科夫撒軍又係吹到烏克蘭打贏左咁一個月整一單好消息厄軍援

係咩 ?啲黃絲成日慶祝話打勝仗!我以為已經收服曬所有土地潻!

引用:
原帖由 SkyBlue2046 於 2022-11-15 16:42 發表
係咩 ?啲黃絲成日慶祝話打勝仗!我以為已經收服曬所有土地潻!
俄軍開始炸橋,應該真係好似高人預測,俄烏會以第聶伯河作分界。

引用:
原帖由 YouKnowWho 於 2022-11-15 23:11 發表

俄軍開始炸橋,應該真係好似高人預測,俄烏會以第聶伯河作分界。
吞咗落肚嘅嘢,想佢嘔返出嚟都幾難!

引用:
原帖由 (b.b) 於 2022-11-15 16:24 發表

之前俄軍哈爾科夫撒軍又係吹到烏克蘭打贏左咁一個月整一單好消息厄軍援
唔撤走 真係可能比2毛合圍殲滅。
係大毛精兵,會好傷
亦反晒新指揮冇 以往戰鬥民族 嘅 有前冇後打死吧就 惡習,唔少俄黑都對佢能力有正面評價

現在俄烏戰線成千公里長,,俄熊胃口再大都食唔晒成個烏東烏南,,維持到現時局面都非常叻仔

尾國冇關鍵性支援,司機又吾肯和談,好可能用幾年時間打到烏入返俄羅斯

引用:
原帖由 ilovenikita 於 2022-11-15 14:19 發表

5樓隻亡屍話烏克蘭12萬平方公里土地打緊仗,不算被佔領喎!

咁克里米亞呢,成個半島俄羅斯控制咗成10年,亦冇烏軍走去開戰,我真係我想問下5樓隻亡屍點解?可惜佢拉黑咗我。。。。

流氓戲子政客,禍國殃民!夜行吹口哨!夜郎自大。大勢已去
為咗日後國家安全,一個俄羅斯國家對付拾幾個北約國家!呢種勇氣只有普京大帝先有
普京對付呢啲虛偽國家一於「以彼之道還之彼身」唔駛同佢哋講仁義。烏拉

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]