• 瀏覽: 38,316
  • 回覆: 180
+4
一名在台灣的21歲香港女生,早前在網上結識到一名男生,雙方隨後相約見面。男生到達見面地點後躲在一角觀察,並在看到女生後隨即離開並失聯。

阿港女,你唔係嘛!  呢鋪你丟香港人的面都做得出

揾綠腳趾師兄好過啦!
我覺得佢好鍾要護花

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1885598/即時-中國-約男網友見面慘被-放飛機-在台港女當街以利器自殘

香港本土講法係當街表達訴求

女追男,隔層紗,港女走咁多路,來見台仔,台仔離遠見到都要扮隱身!

呢鋪真係點落台呀

好明顯貨不對板

表達訴求

看來都吾方靚。

港女真係去到邊都累死人
千萬不要回來

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-12 17:18 發表
一名在台灣的21歲香港女生,早前在網上結識到一名男生,雙方隨後相約見面。男生到達見面地點後躲在一角觀察,並在看到女生後隨即離開並失聯。

腳兄鐘意小妹妹,21歲對佢來講太老了

引用:
原帖由 寒冬委屈的白襪 於 2022-11-12 17:22 發表
好明顯貨不對板
連飢不擇食嘅台男都嫌棄

咁佢都成功爭取到見面喎 😉

引用:
原帖由 cwilson1 於 2022-11-12 17:18 發表

@綠腳趾司兄話洗乜死,去做九龍灣壯士享受下先洗鬼死

個男仔應該 send 個短訊給女方,
解釋說:她不是自已喜歡的那類型.
把事情說清楚......不要無端端,突然完全消失.
讓女方在街上白等.....

引用:
原帖由 touya08 於 2022-11-12 17:24 發表

連飢不擇食嘅台男都嫌棄
 未必真係嫌棄,可能係直接放棄都唔奇,大佬好似呢啲咁,自己十條命都死唔掂,幾靚都無用

https://youtu.be/vB5EKkqVnmk

港女同台女,其實好易揀

又一個被網騙輸身家,唔死冇用

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]