• 瀏覽: 3,312
  • 回覆: 14
近期發生多宗嚴重暴力案件,為打擊區內非法活動及堵截三合會收入來源,警方今日(11月11日)起展開反三合會行動,高調突擊搜查全港多個娛樂

.每隔一段時間做下大龍鳳,等市民覺得佢哋有做嘢。

新聞來源連結:

https://std.stheadline.com/realt ... -警高調巡查多區打擊黑幫-絕不坐視不理

熄燈洗太平地。 

成群結隊就趾高氣揚,如果得三幾丁友行beat 就攝手攝腳、膽顫心驚

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-11-12 09:11 發表
成群結隊就趾高氣揚,如果得三幾丁友行beat 就攝手攝腳、膽顫心驚
多數都係咁

班儍黑和一班人 並唔知一直掌控香江老領導已瓜柴,一直還處於諾基亞手機時代,以為有大人物照?

爭地盤釀血案連連 警高調巡查多區打擊,黑幫:絕不坐視不理

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2022-11-12 09:11 發表
好似美國咁一受威脅就可以開槍咪唔會攝手攝腳囉

泛民陣營,拜耶穌,左膠大愛,偽善契弟
快些跑出來投訴政治打壓,濫捕,侵犯人權啦!

引用:
原帖由 falconV8 於 2022-11-12 01:45 發表
熄燈洗太平地。 
2000年, 網吧年代, 記得旺角好多條街要熄燈, 警察係咁出哈林。如果無記錯, 行動代號好似係"火百合"定係"火苗".

提示: 違規內容已被屏蔽
以為冇人返工 .

國際大刀會
攪唔掂治安就揾中央派武警執勤啦

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2022-11-12 23:48 發表
國際大刀會
攪唔掂治安就揾中央派武警執勤啦
內地武警戰鬥力驚人!

哇 有人工出先半年掃下一次半次
平時做咩架?我唔見佢有行街既

打擊黑會受市民歡迎

咁危險玩刀離哂譜

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]