• 瀏覽: 20,681
  • 回覆: 110
+5
嘩!黑暗到咁

引用:
原帖由 djimavic 於 11-11-2022 09:51 PM 發表
民主國家的悲哀!
隨便搵個替死鬼就了事!
==========
南韓民主國家是一個笑話啦.
女總統犯罪被法庭判入獄廿年,她坐牢不足兩年就被新總統特赦出冊...

有些友話民主國家選舉,一人一票,四年換一次就系民權.
不過南韓示範佐咩叫虛假民主,一人一票選出來總統,十居其九都貪污濫權,
他們就算被法庭判重刑很快就被政府特赦,法庭判刑只系做下樣...

引用:
原帖由 三級警司 於 2022-11-11 21:38 發表

點解唔去38線以北那個國家?
可能佢唔想死架

引用:
原帖由 gogowatch 於 2022-11-11 19:29 發表
韓媒11月11日稱,韓國首爾梨泰院所屬的龍山警察局情報股長11日約下午12時45分被家人發現陳屍家中。警方稱正在調查他的死因。韓聯社11日稱,首爾龍

...
被殺?

被自殺 最後嘅摧毀證據真相冇人知囉

南韓黑暗到一個點

引用:
原帖由 djimavic 於 2022-11-11 21:51 發表
民主國家的悲哀!
隨便搵個替死鬼就了事!
如果發生係香港,連替死鬼都唔使搵,膠官連職都唔使辭仲有職升

當韓國人民白痴,個情報股長為乜要毀滅d證據先?

分明就喺政府要臭屎密冚,再求其搵個替死鬼

引用:
原帖由 gogowatch 於 2022-11-11 19:29 發表
韓媒11月11日稱,韓國首爾梨泰院所屬的龍山警察局情報股長11日約下午12時45分被家人發現陳屍家中。警方稱正在調查他的死因。韓聯社11日稱,首爾龍

...
其實台灣和韓國一樣咁黑暗,香港好過佢地好多,只係佢地身在福中不知福

引用:
原帖由 k514 於 2022-11-11 22:36 發表

可能佢唔想死架
38線以北肯定比天竺安全企理得多

只要支持保護美國利益先行 , 美國就會支持你的政權 .
就好似印度...............黑到無可再黑 , 美國有說過一句話嗎??

引用:
原帖由 type100q 於 2022-11-11 22:37 發表
南韓黑暗到一個點
因此應由北方正統自主統一朝鮮!

呢單野真係反映韓國文化…國際新聞。

替死鬼就係你

撕艾A做野

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]